Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávna modelka (66) je ZDRVENÁ: Pracháč (91) ju ODKOPOL mimoriadne PONIŽUJÚCIM SPÔSOBOM!

Rupert Murdoch a Jerry Hall Zobraziť galériu (3)
Rupert Murdoch a Jerry Hall (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Toto by zlomilo každého! Na topkách sme vás nedávno informovali, že mediálny magnát Ruppert Murdoch (91) a niekdajšia modelka Jerry Hall (66) sa po 6 rokoch manželstva rozvádzajú. Pre pracháča ide už o štvrtý rozvod. Známa blondínka sa netají tým, že je zdrvená. Keď zistíte, ako sa túto šokujúcu správu dozvedela... Ani sa jej nebudete čudovať!

Toto vôbec nečakala! „Myslela si, že majú šťastné manželstvo a vždy ho veľmi milovala,” aj takto priatelia modelky Jerry Hall opisujú jej milostný život a to, čo sa v ňom v uplynulých dňoch zmenilo. V médiách sa totiž nedávno objavili prekvapivé správy. A to, že sa Rupertom Murdochom rozišli.

Ako postupom času vyšlo najavo, iniciátorom rozvodu je Mudroch. Priam šokujúce je, že nič netušiaca Jerry bola v Británii, keď čakala, že za ňou jej milovaný príde. Avšak dočkala sa od neho len e-mailu, ktorého obsah ju mimoriadne zasiahol. Rupert totiž blondínke oznámil, že ich manželstvu je koniec. „Stále ho miluje. Veľmi ju to zdrvilo. V správe tiež stálo, že nech s ním ďalej komunikuje už len prostredníctvom právnikov,” uviedol pre Daily Mail zdroj z okolia modelky. 

Jerry sa nazdáva, že klin medzi nich vrazili jeho deti. Prvé problémy v ich vzťahu sa začali objavovať počas pandémie. Niekdajšia modelka chcela svojho staršieho manžela chrániť pred Covidom, a tak obmedzovala ich stretnutia. „Jeho rodina si myslí, že ho chcela od nich odlúčiť. Jerry obviňuje jeho deti z toho, že ich manželstvo už viac nefunguje,” dodal zdroj. 

Viac o téme: Rupert MurdochJerry Hall
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu