Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

PROMENÁDA PŔS na odovzdávaní cien: To ich tam fakt ukázala každá?!

Jennifer Lopez a Vanessa Hudgens naplno predviedli svoj sexepíl. Zobraziť galériu (3)
Jennifer Lopez a Vanessa Hudgens naplno predviedli svoj sexepíl.

LOS ANGELES - Odhalené vnady všade, kam sa pozrieš! Nedeľný večer sa niesol v znamení udeľovania filmových cien MTV Movie & TV Awards. Ako už býva zvykom, na červenom koberci nechýbali známe krásky nahodené v sexi outfitoch. Svoj šarm naplno predviedli napríklad moderátorka Vanessa Hudgens (33) či božská Jennifer Lopez (52).

Galéria: FOTOGALÉRIA z udeľovania cien MTV Movie & TV Awards

Víťazom hlavnej kategórie tohtoročných filmových a televíznych cien stanice MTV sa stal film Spider-Man: Bez domova, cenu získal aj predstaviteľ hlavnej úlohy Tom Holland. Medzi seriálmi zvíťazila Eufória, ktorá vyniesla ocenenie aj herečke Zendaye. Čestné ocenenie za celoživotné dielo prevzala herečka a speváčka Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (3)
Jennifer Lopez  (Zdroj: SITA)

Ďalšia z filmových adaptácií príbehov superhrdinu Spider-Mana v réžii Jona Wattsa mala nomináciu v siedmich kategóriách, nakoniec ale získala dve trofeje. Seriál Eufória uspel aj v netradičných kategóriách ako je najlepší súboj či najlepšia milostná zápletka.

Ocenenie za najlepšiu hrdinku si odniesla Scarlett Johansson za svoju rolu v akčnom sci-fi snímke Black Widow, najlepším zloduchom sa stal Daniel Radcliffe, ktorý stvárnil záporného hrdinu v dobrodružnom filme Stratené mesto.

Filmové ceny MTV spravidla putujú divácky obľúbeným televíznym produkciám a kasovým trhákom a sú považované za akýsi populárny protipól serióznejších cien ako sú Oscary alebo Zlaté glóbusy. Víťazi, o ktorých rozhoduje výhradne hlasovanie fanúšikov, dostávajú trofeje v podobe téglika s popcornom.

Vanessa Hudgens
Zobraziť galériu (3)
Vanessa Hudgens  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer LopezVanessa HudgensMTV Movie & TV Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu