Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Výstredný raper na FOTO s matkou: V detstve ho ODKOPLA, slová plné BOLESTI!

Megan Fox a Machine Gun Kelly Zobraziť galériu (9)
Megan Fox a Machine Gun Kelly (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Machine Gun Kelly (32) je známy tým, že rád budí pozornosť svojimi outfitmi, farebnými vlasmi alebo nahými fotkami. Tentokrát však verejnosť prekvapil fotkou so svojou matkou, ktorá ho opustila ako deväťročného. V minulosti jej pritom adresoval veľmi ostré slová!

Rapper Machine Gun Kelly nedávno roztopil srdica svojich fanúšikov. Umelec, ktorý má len na YouTube takmer 8,5 milióna sledovateľov, sa pochválil fotkou so svojou matkou, ktorá ho opustila, keď mal len 9 rokov! Záber, ktorý zverejnil na Instagrame, zachytáva rappera sediac vedľa svojej matky, ktorá ho drží za nohu a obaja majú na tvári široký úsmev. K príspevku pridal jednoduchý popis: „Predstavujem vám... moju mamu." Za 8 hodín od zverejnenia ho lajkovalo viac ako 614 tisíc ľudí, medzi nimi aj Kourtney Kardashian.

Muzikanta mala matka opustiť, keď mal len 9 rokov. V textoch jeho piesní viackrát písal, ako ťažko zvládal matkinu zradu, keď od rodiny odišla kvôli inému mužovi. V roku 2019 vydal pieseň s názvom Burning Memories, ktorú začína slovami: „Táto pieseň je pre moju mamu, ktorú som nikdy nepoznal." V ďalších veršoch pritvrdzuje: „Všetky tie roky, čo si ma ignorovala, nechala ma bez spánku v mojej posteli, dúfam že on má nejaké deti, pretože tvoj jediný syn je mŕtvy." 

Umelec a jeho matka sa stretli prvýkrát minulý rok. A boli to faúšikovia hviezdy, ktorí ho inšpirovali, aby kontaktoval svoju matku. „Bláznivý príbeh, ale po všetkých tých rokoch som sa opäť stretol s mojou mamou. Zodpovední sú za to moji fanúšikovia. Ľúbim ťa." napísal vtedy spevák na svojom profile.

Machine Gun Kelly so svojou snúbenicou Megan Fox.
Zobraziť galériu (9)
Machine Gun Kelly so svojou snúbenicou Megan Fox.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Machine Gun Kelly
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu