Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sexuálny predátor Bill Cosby je rok na slobode: Ďalšie šokujúce obvinenie... Z tých DETAILOV vám bude nevoľno!

Bill Cosby Zobraziť galériu (7)
Bill Cosby (Zdroj: SITA)

SANTA MONICA - Ameriku zrejme čaká ďalší ostro sledovaný súd. Po tom, ako skončil prepieraný proces medzi Johnnym Deppom a Amber Heard, sa o pozornosť hlási prípad z amerických súdnych siení. Bill Cosby (84) totiž čelí ďalšiemu obvineniu zo sexuálneho napadnutia. A to je na slobode len necelý rok!

Bill Cosby čelí ďalšiemu obvineniu zo sexuálneho napadnutia. Súd, ktorý sa začal v stredu, bude riešiť ďaší prípad, kedy herca dobieha jeho minulosť. V roku 2014 sa na povrch dostali prvé obvinenia o jeho sexuálnych útokoch, s ktorými sa následne roztrhlo vrece.

Bill Cosby strávil za mrežami zhruba dva roky.
Zobraziť galériu (7)
Bill Cosby strávil za mrežami zhruba dva roky.  (Zdroj: SITA)

Všetko to vyvrcholilo súdnym procesom, ktorý v roku 2018 uznal Cosbyho vinným z nadrogovania a sexuálneho obťažovania Andrey Constand (49), zamestnankyne jeho alma mater Temple University vo Philadephii. Skutok sa odohral v roku 2004. Z väzenia ho prepustil koncom júna minulého roka, kedy súd zrušil jeho odsúdenie. 

V aktuálnom prípade je obvinený zo sexuálneho napadnutia, ktoré sa malo odohrať v roku 1975. V tom čase mala obeť údajného napadnutia, Judy Huth (64), iba 16 rokov. Herec ju mal najskôr opiť, následne ju vziať do honosného sídla v Los Angeles, ktoré vlastnil zakladateľ Playboya Hugh Hefner, a nakoniec malo dôjsť k napadnutiu. 

Úvodná reč obžaloby, ktorú čítal právny zástupca Nathan Goldberg, priniesla šokujúce detaily útoku.   „Hneď potom, ako si sadla na posteľ, tak jej začal dávať ruky do nohavičiek. Keď mu povedala, že má svoje dni, donútil ju uspokojiť ho rukami," zaznelo z úst Goldberga.

Právnici Cosbyho napadnutie popreli a spochybnili opis udalostí. Problém vidia aj v tom, že obažaloba zmenila rok, kedy malo k udalosti dôjsť, z roku 1974 na 1975. Rovnako tvrdia, že v čase útoku mala Judy Huth 18 rokov, kým obhajoba hovorí, že v tom čase mala 16.  „Nie je to len malá chyba, je to dôkaz o tom, že napadnutie je výmysel," tvrdí obhajca herca.

Bill Cosby je americký herec, komik, a televízny producent. Na konci minulého storočia bol ústrednou postavou americkej populárnej kultúry. Jeho status poznačili početné obvinebia zo sexuálnych útokov. Približne 60 žien ho obvinilo a označilo za sexuálneho útočníka, ktorý svoje obete často zdrogoval a následne ich dostal do postele.

Viac o téme: Bill Cosby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu