Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Seriálová doktorka vydesila paparazzov: Strapatá, opuchnutá a... Ehm, na obed v PYŽAME?!

Ellen Pompeo Zobraziť galériu (9)
Ellen Pompeo (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prišla rovno z postele? Americká herečka Ellen Pompeo (52), známa najmä z amerického seriálu Klinka Grace, sa na verejnosti objavila vskutku nelichotivom outfite. Na obed s manželom Chrisom Ivery sa totiž vybrala v pyžame. Byť manželkou, mamou a úspešnou herečkou zaberá, zdá sa, veľa času.

Karanténne obdobia už máme nateraz za sebou, no známa herečka Ellen Pompeo si zrejme až priveľmi zvykla na domáce oblečenie. V uplynulých dňoch sa totiž rozhodla tak vyjsť aj do ulíc. Na obed s manželom zvolila komplet, ktorý pripomínal pyžamo. Doplnila ho čiernou kabelkou a zlatými topánkami s otvorenou špičkou.

Ellen Pompeo
Zobraziť galériu (9)
Ellen Pompeo  (Zdroj: profimedia.sk)

Strapaté vlasy, unavená tvár – aj to si mohli všimnúť okoloidúci, ktorí natrafili na známu herečku, ktorá si pochutnávala na obede v spoločnosti manžela, hudobného producenta menom Chris Ivery. Spoločný čas trávili vo štvrti Studio City v Los Angeles. Pár je spolu už od roku 2003 a po pár rokoch sa dvojica aj zosobášila. Majú spolu tri deti - dcéry Stellu (12) a Siennu (7), i syna Eliho (5).

Ellen Pompeo s manželom Chrisom Ivery
Zobraziť galériu (9)
Ellen Pompeo s manželom Chrisom Ivery  (Zdroj: SITA)

Na červenom koberci vždy dokonale upravená predstaviteľka seriálovej doktorky Meredith Grey zjavne nemá problém ukázať verejnosti aj svoju pravú tvár. V súkromnom živote sa často objavuje v ležérnom oblečení s neupravenými vlasmi a rovnaké fotografie pridáva aj na svoje sociálne siete.

Ellen Pompeo začala svoju televíznu kariéru v roku 1996, kedy sa objavovala v reklamách, no vždy chcela byť herečkou. Prvý kasting vyhrala do filmu Polnočná míľa, v ktorom si zahrala vedľajšiu rolu. Objavila sa aj v úspešnom seriáli Priatelia alebo Zákon a poriadok. Posun nastal v roku 2005, keď získala hlavnú rolu Meredith Greyovej v seriáli Klinika Grace (známom aj ako Chirurgové), za ktorú bola nominovaná aj na ocenenie Zlatý glóbus.

Viac o téme: Ellen Pompeo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu