Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Seriálová doktorka vám privodí infarkt: Pozrite, pod bielym plášťom je úplne nahá!

Ellen Pompeo pózuje na titulke časopisu takmer nahá. Zobraziť galériu (8)
Ellen Pompeo pózuje na titulke časopisu takmer nahá.

LOS ANGELES - Toto je sen každého muža! Herečka Ellen Pompeo (45), ktorú preslávilo účinkovanie v počine Klinika Grace, sa dala zlákať na pomerne pikantné fotenie. Najnovšie vydanie magazínu Entertaiment Weekly totiž zdobí záber, na ktorom seriálová lekárka pózuje úplne nahá. Telo jej zakrýva len rozopnutý biely plášť. Tak čo, chlapi, kto by sa nechal vyšetriť?!

Seriál Klinika Grace sa nakrúca už od roku 2005 a má stále množstvo priaznivcov. Neodmysliteľnou súčasťou počinu je napríklad herečka Ellen Pompeo, ktorá stvárňuje sympatickú doktorku Meredith Grey. Pred pár dňami sa umelkyňa na krátko vžila aj do úlohy modelky a výsledok stojí skutočne za to. Atraktívna štyridsiatnička totiž pózovala pred objektívom v rozopnutom bielom plášti, ktorý odhaľoval jej nahé telo. 

Magazín Entertaiment Weekly síce vyšiel s viacerými rôznymi titulkami, na ktorých sú zobrazení protagonisti seriálu Klinka Grace, no niet pochýb, že práva tá so sexi Ellen bude najpredávanejšia. Ako prezrádzajú tvorcovia aj samotná herečka, práve Meredith by sa mala v 12. sérii dostať do popredia a byť akýmsi "ťahúňom".

Fanúšikovia sú totiž ešte stále sklamaní z odchodu charizmatického Patricka Dempseyho, ktorý stvárnil jej manžela. „Vo svete žije množstvo ľudí, ktorí prežili podobne veľkú stratu a tragédiu. Manželky vojakov, obete nezmyselného násilia, či rodičia, ktorí prišli o svoje deti. A ich životy musia pokrčovať ďalej,” povedala na margo toho Ellen. 

Videli ste už niekedy takúto sexi doktorku?!
Zobraziť galériu (8)
Videli ste už niekedy takúto sexi doktorku?!

Viac o téme: Klinika GraceEllen Pompeo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu