Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Speváčka šokovala na červenom koberci: Ona si FAKT nevzala GAŤKY!

Chesca Zobraziť galériu (3)
Chesca (Zdroj: profimedia.sk)

LAS VEGAS - Pohľad na ňu mnohým vyrazil dych! Spoločenské podujatia sú pre mnohé hviezdy skvelou príležitosťou na to, aby sa zviditeľnili, či strhli na seba pozornosť médií. Známe krásky si často pomôžu provokatívnym outfitom. Poriadne odvážny model zvolila na nedávne odovzdávanie cien Latino Music Awards speváčka Chesca.

Na topkách sme vás už informovali, že pred pár dňami sa v Las Vegas konal 7. ročník odovzdávania cien Latino Music Awards. Prestížneho podujatia sa zúčastnila aj Slovenka - krásna Bronislava Gregušová, ktorá je snúbenicou herca Maria Cimarra. Sympatická plavovláska nosí pod srdcom ich prvého potomka a vyzerala ozaj krásne. 

Na červenom koberci už tradične nebola núdza o zaujímavé módne kreácie. Azda najprovokatívnejší outfit predviedla speváčka s umeleckým menom Chesca. Kráska mala na sebe biele šaty s veľkými otvormi. Tie odhaľovali nielen jej krivky, ale tiež prezradili, že Chesca nechala nohavičky doma. Niet pochýb, že počas večera musela speváčka dávať pozor, aby prítomným neukázala viac, než mala v pláne. 

Chesca
Zobraziť galériu (3)
Chesca  (Zdroj: profimedia.sk)

Chesca
Zobraziť galériu (3)
Chesca  (Zdroj: profimedia.sk)

Chesca, rodáčka z Portorika, začala vystupovať už ako 11-ročná. Na istý čas však musela ísť jej kariéra bokom. Mala totiž veľkú nehodu na lodi, po ktorej musela podstúpiť 14 operácií. Jej najväčším hitom je skladba Te Quiero Baby, na ktorej spolupracovala s Pitbullom. 

  VIDEO: Chesca, Pitbull, Frankie Valli - Te Quiero Baby.

 

Viac o téme: Latino Music AwardsChesca
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu