Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Veľkolepá SVADBA u Beckhamovcov a... TOTO sa dialo po svadobnej noci!

Brooklyn Beckham a Nicola Peltz Zobraziť galériu (4)
Brooklyn Beckham a Nicola Peltz (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Krása! Uplynulý víkend bol v rodine Davida a Victorie Beckhamovcov výnimočný. Ženili totiž svojho najstaršieho syna Brooklyna (23), ktorý si za ženu vzal krásku z bohatej rodiny - Nicolu Peltz (27). Mladomanželia sa už so svetom podelili o prvé zábery z ich veľkého dňa. A čo-to sa podarilo nafotiť aj paparazzom.

Rozhodne najsledovanejšou šoubiznisovou akciou uplynulého víkendu bola svadba Brooklyna Beckhama a herečky Nicoly Peltz. Pompézna veselica sa konala v luxusnom 100-miliónovom sídle nevestinho otca na Palm Beach a zúčastnilo sa jej viacero celebritných hostí. Spomenúť možno speváčku Mel B, herečku Evu Longoriu, či Gordona Ramsayho a sestry Williamsové. 

Na tomto mieste sa konala veľkolepá svadba Brooklyna Beckhama a Nicoly Peltz.
Zobraziť galériu (4)
Na tomto mieste sa konala veľkolepá svadba Brooklyna Beckhama a Nicoly Peltz.  (Zdroj: profimedia.sk)

Všetci prítomní mali prísny zákaz čokoľvek zverejňovať na sociálnych sieťach. A to zrejme preto, lebo exkluzivitu si zabezpečil magazín Vogue. Ten v nedeľu podvečer zverejnil prvé zábery krásnej nevesty i šťastných manželov. Netrvalo dlho a fotkami sa na svojich Instagramových profiloch pochválili aj Brooklyn a Nicole. 

V médiách sa postupne objavujú už aj prvé správy o tom, ako veľkolepá svadba vyzerala. Hrdý otec David Beckham sa počas svojho príhovoru musel na chvíľku zastaviť. Od dojatia sa totiž neubránil slzám. 

Honosná usadlosť, kde sa svadba konala, bola celý víkend obliehaná paparazzmi. Tým sa podarilo nafotiť aj atmosféru, ktorá panovala deň po romantickom obrade. Hostia sa zišli na brunchi, na ktorý si nevesta obliekla minišaty a zostala verná bielej farbe. Spoločne so ženíchom si kryli oči slnečnými okuliarmi. 

Manželia Brooklyn a Nicola na svadobnom brunchi.
Zobraziť galériu (4)
Manželia Brooklyn a Nicola na svadobnom brunchi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Nevesta Nicola si na brunch obliekla mini šaty.
Zobraziť galériu (4)
Nevesta Nicola si na brunch obliekla mini šaty.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Brooklyn BeckhamBeckhamovciNicola Peltz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu