Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Beckhamova láska šokovala v uliciach: Premávala sa nimi v podprsenke a gaťkách!

Brooklyn Beckham a Nicola Peltz Zobraziť galériu (5)
Brooklyn Beckham a Nicola Peltz (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Má postavičku hodnú obdivu! Reč je o manželke najstaršieho syna Beckhamovcov - Brooklyna (24), ktorý sa v lete minulého roka oženil s herečkou Nicolou Peltz (28). Dvojica sa pred pár dňami vybrala na večeru a v pätách mali paparazzov. Krásna pani Beckhamová bola neskutočne sexi.

A to nikomu nezabehlo? Odvážne módne kreácie nie sú dnes už len záležitosťou prehliadkových mól a červeného koberca. Známe krásky čoraz viac nosia provokatívne outfity aj počas všedného dňa. Na výstredný model stavila v týchto dňoch napríklad herečka Nicola Peltz. Keď sa s manželom vybrali na večeru, obliekla si outfit, ktorý toho z jej tela veľa nezakrýval. 

Najstarší syn Beckhamovcov a jeho atraktívna manželka ruka v ruke zavítali do prestížnej reštaurácie, ktorá je medzi celebritami veľmi obľúbená. Z prítomnosti bulvárnych fotografov si ťažkú hlavu nerobili a dokonca sa na nich obaja usmievali.

Nuž, a úsmev na tvári mali nepochybne aj samotní fotografi, ktorí si domov odnášali vydarené fotky mladej pani Beckhamovej v odvážnom outfite. Nicola na sebe mala čierne transparentné šaty, pod ktorými jej bolo vidno čiernu podprsenku a nohavičky rovnakej farby.

Brooklyn Beckham a Nicola Peltz
Zobraziť galériu (5)
Brooklyn Beckham a Nicola Peltz  (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu