Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Náhly KONIEC kariéry Brucea Willisa: Kvôli chorobe bol už NEBEZPEČNÝ… Omylom vystrelil, bol zmätený!

Bruce Willis bol na pľaci zmätený. Zobraziť galériu (2)
Bruce Willis bol na pľaci zmätený. (Zdroj: Jordan Strauss/Invision/AP)

LOS ANGELES - Pred pár dňami verejnosť šokovala správa o náhlom ukončení kariéry herca Brucea Willisa (67). Ako rodina v stanovisku uviedla, dôvodom je porucha mozgu, ktorá mu neumožňuje naďalej vykonávať toto povolanie. A dosvedčili by to zrejme aj jeho kolegovia. O tom, že s hviezdou niečo nie je v poriadku, vedeli už dlho. Na pľaci napríklad omylom vystrelil, či dokonca nevedel, čo tam vlastne robí!

O neobvyklom správaní Brucea Willisa pre Los Angeles Times porozprávalo niekoľko jeho kolegov. Lala Kentová s hercom spolupracovala v roku 2019 vo filme Túžba po vražde, kde stvárňovala jeho dcéru. A práve pri natáčaní jednej zo scén mal Willis omylom vystreliť. „Mala som si myslieť, že môj život čoskoro skončí, a potom ma príde zachrániť môj otec,“ priblížila scénu. 

Bruce si však pomýlil scenár a vystrelil mimo natáčacieho plánu. Problémy mal mať aj pri natáčaní filmu White Elephant. Dvaja členovia štábu prezradili, že herec v jednom momente vôbec netušil, čo na pľaci robí. „Viem, prečo si tu ty, a ty, ale prečo som tu ja?“ pýtal sa vraj prítomných na natáčaní. Režisér počinu potom prezradil, že ho štáb poprosil, aby s Bruceom dokončili prácu skôr  a pustili ho po obede domov. 

Problémy vraj boli aj pri natáčaní trileru Out of Death. Willis vraj mal problém si zapamätať repliky zo scenára. Režisér potom požiadal scenáristu, aby mu ich zoškrtali. „Zdá sa, že musíme skrátiť Bruceovu časť aspoň o 5 stránok. Musíme tiež skrátiť jeho dialógy a vynechať monológy,“ znela požiadavka od režiséra. Herec si však svojich problémov zjavne uvedomoval. 

V stredu ráno svet obletela šokujúca správa, že hviezda nadobro ukončuje svoju hereckú kariéru. Bola mu totiž diagnostikovaná afázia - to znamená, že má poškodenú mozgovú kôru a nedokáže preto myslieť a vyjadrovať sa v správnych pojmoch. 

Viac o téme: Bruce Willis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu