Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sestra slávnej speváčky mieri do šoubiznisu: Namiesto podprsenky má... PAVUČINY!

Dua Lipa so svojou mladšou sestrou. Zobraziť galériu (4)
Dua Lipa so svojou mladšou sestrou. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - O nej ešte budeme počuť! Dua Lipa (26) dnes patrí medzi hviezdy, ktoré netreba vôbec predstavovať. Sľubne sa však rozbieha aj kariéra jej mladšej sestry Riny (20). Tá má ambície byť modelkou a herečkou. Čo poviete, má na to?!

Dua Lipa je krásna a talentovaná speváčka, ktorá by tento rok mala zavítať aj k nám, na Slovensko. 11. júna 2022 vystúpi v rámci LOVESTREAM FESTIVAL-u na futbalovom štadióne Tehelné pole v Bratislave. Vstupenky nájdete na www.predpredaj.sk alebo kliknite SEM.

Niet pochýb, že Dua je pre mnohé mladé dievčatá idolom. Za svoj veľký vzor ju považuje aj jej mladšia sestra Rina. Tá tiež robí svojím rodičom. Na konte už má prvé modelingové skúsenosti a objavila sa tiež na prehliadkovom móle. 

Tmavovláska neskrýva svoje herecké ambície a je dosť pravdepodobné, že už čoskoro ju uvidíme aj na filmovom plátne. „Moji blízki hovoria, že som kráľovná drámy,” konštatuje so smiechom Rina. 

Na sociálnej sieti Instagram má Rina takmer milión followerov. Je si veľmi dobre vedomá, akú moc majú sociálne siete. A tak na jej profile nechýbajú ani provokatívne zábery. 

 

Viac o téme: Dua LipaRina Lipa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu