Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nové FOTO Madonninej dcéry šokujú: Preboha! FAKT to urobila?

Madonna so svojou dcérou Lolou. Zobraziť galériu (9)
Madonna so svojou dcérou Lolou. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Toto by čakal asi málokto! Lourdes Leon (25) nie je v šoubiznise žiadnym nováčikom. Už pár rokov sa usiluje svetu dokázať, že je nielen dcérou slávnej speváčky Madonny. V minulosti sa predviedla napríklad ako hudobníčka a na konte má už viacero modelingových skúseností. Aktuálne zdobí januárové vydanie magazínu Paper a pri pohľade na výstredné zábery zostanú zrejme mnohí v šoku.

Hoci speváčka Madonna už nepatrí medzi mladice, chuť provokovať ju ani s pribúdajúcimi rokmi vôbec neopúšťa. Práve naopak. Veď aj nedávno zverejnila na sociálnej sieti Instagram fotky, ktorými mnohým ľuďom vyrazila dych. 


Madonna (63) šokuje aj na staré kolená: Nové FOTO.... Vyžehlená a LASCÍVNA!


Keď sa hovorí, že jablko nepadá ďaleko od stromu, v prípade speváčky a jej dcéry Lourdes Leon to rozhodne platí. Dôkazom sú zábery z aktuálneho vydania magazínu Paper. Speváčkina dcéra sa pred objektívom predviedla v zmyselných pózach a v provokatívnych kreáciách. „Buď sexi, ale nie príliš sexi. Buď pannou a zároveň štetkou. Ľudia skutočne pripisujú veľkú váhu tomu, ako ženy vyzerajú a do akej miery sú sexi,” uviedla počas rozhovoru Lola.  

Pri pohľade na spomínané zábery hádam každému udrelo do očí, že povestné ochlpenie, ktoré vždy "zdobilo" podpazušie speváčkinej dcéry, je zrazu fuč. Či si nevábne chlpy Lourdes konečne oholila alebo boli odstránené len grafickými úpravami, nevedno... 

Viac o téme: MadonnaLourdes Leon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu