Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Beckham HO ukázal manželke: Pikantná FOTO na webe!

David a Victoria Beckhamovci Zobraziť galériu (5)
David a Victoria Beckhamovci (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Vyvolala slušné šialenstvo! David a Victoria Beckhamovci, rovnako tak aj ich ratolesti, patria k jedincom, ktorí sú na sociálnych sieťach dosť aktívni. Okrem pracovných záležitosti sa často delia aj o veci súkromné. Záber, ktorý bývalá Spajska a úspešná návrhárka aktuálne zverejnila na svojom profile, je poriadne intímny. Veď, pozrite!

Tí dvaja sa spolu rozdhodne nenudia! Aj keď okolo manželstva Davida a Victorie Beckhamovcov boli v priebehu rokov rôzne klebety, ich zväzok je stále pevný. Dvojica v lete oslávila 22. výročie svadby a dôkazom ich lásky sú traja synovia a dcéra, ktorí im robia veľkú radosť.

Galéria: David a Victoria Beckhamovci majú krásnu rodinu.

Beckhamovcom sa darí v súkromí, úspechy žnú aj na pracovnom poli a tešia sa značnej obľube v očiach verejnosti. David má na Instagrame viac ako 68 miliónv followerov, Victoria 29 miliónov. A je dosť pravdepodobné, že sa ich počet po uplynulom víkende zvýši. 

Brunetka totiž na svojom profile zverejnila ozaj vydarenú fotografiu. Pózuje na nej jej atraktívny manžel počas toho, ako oddychuje v bazéne a svoj holý zadok vystavuje slnečným lúčom. Intímnym záber vyvolal búrlivé reakcie, množstvo nadšených komentárov a mnohí muži sa dokonca Davidom inšpirovali a na sociálnych sieťach sa už objavili zábery, ako ho napodobňujú. 

Viac o téme: Victoria BeckhamDavid BeckhamBeckhamovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu