Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pikantné ODHALENIE seriálovej sestričky: Zdvihla sukňu a... Ups!

Anna Jiřina Daňhelová ako seriálová sestrička Zobraziť galériu (5)
Anna Jiřina Daňhelová ako seriálová sestrička (Zdroj: TV Prima)

PRAHA - Seriály z lekárskeho prostredia sa v súčasnosti tešia veľkej obľube. Naše televízie vysielajú napríklad počiny Sestričky a Nemocnica, v susednom Česku zaznamenal úspech seriál s názvom Modrý kód. V ňom si zahrala aj Anna Jiřina Daňhelová (28), ktorá rozhodne nepatrí medzi šedé myšky. Veď len pozrite!

V susednom Česku v piatok odštartoval 28. ročník filmového festivalu s názvom Fabiofest. Súčasťou úvodného ceremoniálu je aj odovzdávanie cien Kristián. Prestížnu sošku ako odmenu za celoživotné dielo si odniesla slovenská herečka Božidara Turzonovová. Okrem nej sa radovali aj Jiří Lábus a producent Mike Downey.

Pikantné ODHALENIE seriálovej sestričky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Značnú pozornosť si však uchmatla aj mladá speváčka a herečka Anna Jiřina Daňhelová. Kráska, ktorú diváci seriálu Modrý kód poznajú v uniforme sestričky, totiž zvolila outfit, v ktorom ju nešlo prehliadnuť. 

Anna Jiřina stavila na róbu zlatej farby z dielne súrodencov Ponerových. Šaty pútali pozornosť nielen výraznou látkou, ale i odvážnym strihom. Umelkyňa si pózovanie prítomným fotografom ozaj užívala. V istom momente sa pozabudla a sukňu si zdvihla tak, až odhalila nielen svoje stehná, ale i nohavičky. 

Anna Jiřina Daňhelová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Anna Jiřina Daňhelová
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Z tohto sexi odhalenia si herečka zrejme ťažkú hlavu nerobila. Vďaka svojej profesii je totiž zvyknutá na nakrúcanie rôznych scén. Napríklad vo filme Kluci z hor sa pred Martinom Dejdarom a Jiřím Lábusom kúpala nahá v rybníku. 

Viac o téme: Anna Jiřina DaňhelováModrý kódFabiofest
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu