Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa herečka zhodila šaty: Wau! Toto TELO je škoda skrývať

Zoe Saldana Zobraziť galériu (10)
Zoe Saldana (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Má sa čím pochváliť! Herečka Zoe Saldana (42) nepatrí medzi hviezdy, ktoré sa na sociálnych sieťach bežne pretŕčajú v zmyselných pózach a predvádzajú svoje krivky. V uplynulých dňoch však spravila výnimku. Svetu sa ukázala v spodnej bielizni a pochvalné komentáre nemajú konca kraja.

Zoe Saldana je trojnásobnou mamičkou. Avšak pri pohľade na jej štíhlu postavu to znie priam neuveriteľne. Svojmu manželovi - Talianovi menom Marco Perego porodila dvojičky v novembri 2014. Ku dvom synom pribudol tretí začiatkom roka 2017.

Popri rodičovských povinnostiach sa kráska, ktorú preslávili filmy Avatar, Strážcovia galaxie, Colombiana, či Evengers, naďalej venuje kariére. Svoju popularitu však neváha využiť na podporu charitatívnych a prospešných projektov. 

Aktuálne sa na sociálnej sieti Instagram pochválila fotkou, na ktorej pózuje odetá len v ružovej spodnej bielizni. „Obliekla som sa do ružovej farby, aby som podporila všetky ženy, ktoré poznám a milujem, ktoré bojujú s rakovinou prsníka,” napísala k fotke herečka. Takouto formou nabáda aj k podpore organizacie Women´s Cancer Research Fund zameranej na podporu výskumu tohto ochorenia. 

Fanúšikovia pri pohľade na herečkine bezchybné krivky neskrývali nadšenie. „Wau! Perfektná postava. Mohla by si sa takto ukazovať aj častejšie. Krásna žena s dobrým srdcom,” znejú komentáre pod fotkou. Vy čo hovoríte na jej postavu?

Zoe Saldana zverejnila fotku v spodnej bielizni.
Zobraziť galériu (10)
Zoe Saldana zverejnila fotku v spodnej bielizni.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Zoe Saldana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu