Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známa seriálová herečka je opäť tehotná: Štvrté dieťa čaká s kultovým režisérom!

Paul Thomas Anderson a Maya Rudolph Zobraziť galériu (8)
Paul Thomas Anderson a Maya Rudolph (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD – Americká herečka Maya Rudolph (40) čaká štvrté dieťa so scenáristom a režisérom Paulom Thomasom Andersonom (42). Informovala o tom webová stránka hollywoodreporter.com, ktorej zdroj uviedol, že o tehotenstve už informovala televíziu NBC.

Hovorca Rudolph aj NBC to odmietli komentovať. Herečka v súčasnosti účinkuje v komediálnom seriáli Up All Night (2011) spomenutej televízie. Ten nedávno prišiel o hlavnú hviezdu Christinu Applegate, a tak je jeho ďalší osud nejasný. Rudolph a Anderson majú spolu zatiaľ dcéru Pearl (7), dcéru Lucille (3) a 19-mesačného syna Jacka.

Maya Rudolph je známa napríklad z filmov Zajtra nehráme! (2006), Všade dobre, prečo byť doma? (2009), Dospeláci (2010) alebo Dámska jazda (2011). V USA sa do povedomia dostala účinkovaním v televíznom programe Saturday Night Live (1975), v ktorom pôsobila v rokoch 2000 až 2007. Jej životný partner Paul Thomas Anderson je úspešný americký režisér, scenárista, ale aj producent. Na svojom konte má päť nominácií na Oscara. V rokoch 1998 a 2000 si ich vyslúžil v kategórii Najlepší pôvodný scenár za drámy Hriešne noci (1997) a Magnólia (1999).

Rok 2008 mu priniesol hneď tri v kategóriách Najlepší adaptovaný scenár, Najlepšia réžia a Najlepší film za snímku Čierna krv (2007). Jeho najnovším filmom je psychologická dráma The Master (2012) v hlavnej úlohe s Joaquinom Phoenixom, ktorý za stvárnenie Freddieho Quella môže získať Oscara v hlavnej mužskej hereckej kategórii. Za výkony vo vedľajších úlohách v tejto snímke akademici na Oscara nominovali aj Philipa Seymoura Hoffmana a Amy Adams. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu