Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Krásna herečka po oznámení krutej diagnózy prvýkrát na verejnosti: Bosá, s paličkou v ruke a...

Christina Applegate Zobraziť galériu (7)
Christina Applegate (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - ...neubránila sa slzám! Christina Applegate (50) je krásna a vtipná žena. Len nedávno otvorene priznala, že skleróza multiplex jej poriadne strpčuje život. Okrem toho, že má problémy s chôdzou, tak aj pribrala zhruba 20 kg. Včera sa po dlhšom čase objavila na verejnosti. A hoci bola zmenená, šarm a zmysel pre humor má stále taký istý.

„Mala som veľmi zaujímavý život. Pamätám si, že keď som bola malé dievča a stála som v rade, lebo som chcela vidieť Star Wars. A keď som videla tieto veci, kládla som si otázky: Kto sú títo ľudia? Čo urobili? Urobili niečo dobré, niečo zlé? Čokoľvek to je, chcem to!” takto začala svoju reč na Hollywoodskom chodníku slávy obľúbená herečka Christina Applegate. 

Christina Applegate so svojou dcérou a mamou.
Zobraziť galériu (7)
Christina Applegate so svojou dcérou a mamou.  (Zdroj: SITA)

Christina Applegate
Zobraziť galériu (7)
Christina Applegate  (Zdroj: SITA)

Tej sa práve včera splnil detský sen a pribudla tam hviezda s jej menom. Daný moment bol mimoriadne emotívny. Sympatická blondínka totiž má sklerózu miltiplex a na červený koberec prišla bosá, sa paličkou v ruke a pri pohybe potrebovala pomoc. 

Pri svojom prejave sa herečka neubránila slzám dojatia, keď svojim blízkym ďakovala za pomoc a podporu. „Každý deň sa o mňa starajú. A neviem, čo by som si bez nich počala,” uviedla Christina, ktorú emócie priam prevalcovali vo chvíli, keď sa prihovárala svojej dcére. 

VIDEO: Christina Applegate má na Hollywoodskom chodníku slávy svoju hviezdu. 

Viac o téme: Christina Applegate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu