Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chcete bývať u Rihanny? 5 spální, 7 kúpeľní a... mastná sumička za prenájom!

Rihanna Zobraziť galériu (2)
Rihanna (Zdroj: SITA)

BEVERLY HILLS - Speváčka Rihanna minulý rok kúpila vilu v Beverly Hills za 13,8 milióna dolárov (cca 11,7 milióna eur). Ako najnovšie vyšlo najavo, nemieni tam bývať, ale dom ponúka na prenájom. K dispozícii je 5 spální, 7 kúpeľní a mnoho ďalších miestností za 80-tisíc dolárov mesačne (takmer 68-tisíc eur).

Ak ste obrovským fanúšikom Rihanny a nechýbajú vám peniaze, môže sa speváčka stať vašou domácou. Rozhodla sa totiž prenajímať vilu, ktorú kúpila minulý rok v Beverly Hills.

Fotografie nájdete v priloženej galérii. 

Galéria: Rihanna prenajíma svoj dom v Beverly Hills

V popise nehnuteľnosti sa uvádza, že samotný dom má obytnú plochu 7628 štvorcových metrov, ktoré zahŕňajú 5 spální a 7 kúpeľní. Celkovo aj s pozemkom je podnájomníkovi k dispozícii 21958 štvorcových metrov. Pôvodná stavba vznikla v roku 1938. 

Speváčke patrí ja vedľajšia vila, nebude však k podnájomníkovi chodiť na susedskú kávičku. Len v Los Angeles totiž vlastní 5 domov v miliónových hodnotách. Proste si popri speváckej kariére "privyrába" aj biznisom s prenájmom nehnuteľností. Blízkym susedom je však podľa zahraničných médií napríklad spevák Paul McCartney. 

Ako to vo vile vyzerá, zistíte v galérii vyššie. 

Rihanna
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu