Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slávna speváčka na večeri pretŕčala holé prsia: Preboha! Nikomu nezabehlo?

Rihanna Zobraziť galériu (6)
Rihanna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Podprsenku nepotrebuje! Speváčka Rihanna (33) nikdy nepatrila medzi hanblivky. Internet je plný jej polonahých záberov a nikdy jej neboli cudzie ani provokatívne outfity. Jeden taký vyvetrala slávna tmavovláska aj v týchto dňoch, keď si vyšla na večeru s priateľmi.

V uliciach ju nemožno prehliadnuť! Speváčka Riahnna sa v posledných rokoch hudbe až tak nevenuje. Orientuje sa skôr na vlastnú značku spodnej bielizne, ktorá je podľa jej slov určená pre ženy rôznych veľkostí a tvarov.

Galéria: Rihanna má sexepílu na rozdávanie.

S reklamou jej pomáhajú mnohé slávne tváre a na propagáciu v podstate využíva i svoje vlastné telo.Zaujať sa jej pdoarilo aj pred pár dňami, keď sa so skupinkou priateľov vybrala na večeru. Rihanna mala na sebe priesvitné čipkované body a saténový komplet. Pozornosť pútala aj neónovo zelenými okuliarmi. 

Kamaráti slávnej speváčky sú možno na takéto výstrelky zvyknutí. Avšak je dosť pravdepodobné, že niektorým ľuďom pri pohľade na ňu aj zabehlo. Zaskočení určite boli aj paparazzi, ktorí si ju s nadšením fotili. Čo na takýto outfit hovoríte vy?

Rihanna si vyšla na večeru v takomto zaujímavom outfite.
Zobraziť galériu (6)
Rihanna si vyšla na večeru v takomto zaujímavom outfite.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Rihanna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu