Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dcéru legendárneho Stinga načapali paparazzi: Vášnivé bozky so ženou!

Sting s manželkou Trudie Zobraziť galériu (6)
Sting s manželkou Trudie (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Pozornosti sa nevyhli! Spevák Sting (69) roky žije v spokojnom a harmonickom manželstve so svojou ženou Trudie (67), ktorá mu porodila štyri z jeho šiestich detí. Verejnosti je dobre známa najmä ich dcéra Eliot Sumner (30), keďže sa rozhodla kráčať v šľapajach slávneho otca. Pozornosť však púta aj milostným životom. Bulvárnym fotografom sa ju nedávno podarilo nafotiť pri nežnostiach s krásnou modelkou.

Slávny a úspešný spevák, hudobník a skladateľ Sting je hrdým otcom šiestich detí. Štyri z nich má s aktuálnou manželkou Trudie Styler. Dvojica sa brala po 10 rokoch spoločného života, keď už mali spolu tri deti. Pikantné na ich manželstve je, že Trudie prebrala speváka svojej kamarátke Frances Tomelty. Ta bola Stingovou prvou manželkou a majú spolu dve deti. Práve ona svojho muža s Trudie zoznámila. 

Jedným z detí dvojice je ich dcéra Eliot, ktorá občas vystupuje aj pod prezývkou Coco. Zameriava sa na elektronickú hudbu a house a dokonca sa už párkrát predviedla pred kamerami ako herečka. Eliot sa podľa vlastných slov necíti byť ani ženou, ani mužom. Isto však vie, že ju muži vôbec nepriťahujú a netají sa tým, že je lesbička. 

FOTO: Eliot Sumner - dcéra speváka Stinga sa prezentuje ako nebinárna osoba.

V uplynulých dňoch ju paparazzi načapali na nočnom rande s krásnou modelkou Farah Holt. Tá je od Eliot o rok mladšia. Okrem pózovania pre rôzne prestížne značky má na konte aj spoluprácu so známym pánskym magazínom. 

FOTO: Farah Holt je atraktívna žena. Jej šarmu podľahla aj dcéra speváka Stinga. 

Dvojica svoj románik doposiaľ nijako nekomentovala. Priatelia Stingovej dcéry však médiám prezradili, že Eliot bola pomerne aktívna na istej zoznamke. Či sa dali s Farah dokopy tam, nevedno. Isté ale je, že už čoskoro uvidíme Eliot na filmových plátnach. V pripravovanej bondovke No Time To Day má stvárniť ochrankára. 

Eliot Sumner na rande s krásnou modelkou Farah Holt.
Zobraziť galériu (6)
Eliot Sumner na rande s krásnou modelkou Farah Holt.  (Zdroj: profimedia.sk)

Eliot Sumner a Farah Holt si na verejnosti vymieňali vášnivé bozky.
Zobraziť galériu (6)
Eliot Sumner a Farah Holt si na verejnosti vymieňali vášnivé bozky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: StingEliot Sumner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu