Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Smrť legendárnej Popelky Šafránkovej: Vyše 6 rokov po operácii nádoru... Návrat rakoviny?!

Libuše Šafránková Zobraziť galériu (3)
Libuše Šafránková

PRAHA - Libuše Šafránková o svojich zdravotných problémoch príliš nerozprávala. No vedelo sa, že koncom roka 2014 podstúpila operáciu pľúc, odkiaľ jej odstránili istý útvar. Zdroje tvrdili, že išlo o nádorové ochorenie. Bohužiaľ, v stredu ráno herečka zomrela. Zdá sa, že rakovina sa vrátila.

Včerajšia správa o smrti Libuše Šafránkovej ochromila celé Česko aj Slovensko. Legendárnu Popolušku milovali mnohí a aj režiséri a kolegovia sa zhodovali na tom, že sa s ňou vždy pracovalo úžasne a vyžarovala zo seba neuveriteľný pokoj. 

Smrť legendárnej Popelky Šafránkovej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FS Barrandov)

Pripomeňte si Libušku Šafránkovú a jej účinkovanie vo vybraných filmoch.

Herečka sa koncom roka 2014 podrobila náročnej operácii, pri ktorej jej odstránili časť pľúc aj útvar bližšie nešpecifikovanej veľkosti. Zdroj z okolia herečky vtedy portálu iDNES.cz potvrdil, že jej diagnostikovali nádorové ochorenie. Po zákroku sa musela učiť znovu prirodzene dýchať a chodila na respiračné cvičenia. 

Hoci všetci dúfali, že zákernú chorobu porazila, zdá sa, že tá sa vrátila. Podľa informácií denníka Aha! podstupovala Šafránková opäť chemoterapie a prejavovali sa u nej problémy s dychom. Návratu rakoviny môže nasvedčovať aj naplánovaná operácia, ktorú podstúpila deň po svojich pondelkových narodeninách. Bohužiaľ, tá už legendárnej herečke nepomohla... 

Galéria: Libuška Šafránková

Smrť legendárnej Popelky Šafránkovej:
Zobraziť galériu (3)

Viac o téme: Libuše Šafránková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu