Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Fíha, Ross z Priateľov má už takúto veľkú dcéru: To dievča je neprehliadnuteľné!

David Schwimmer Zobraziť galériu (4)
David Schwimmer (Zdroj: nbc)

NEW YORK - Herec David Schwimmer, známy ako nezabudnuteľný Ross z Priateľov, má s bývalou manželkou Zoë Buckman dcéru Cleo. Dievčatko pred pár týždňami oslávilo 10 rokov. V týchto dňoch sa Cleo povozila so slávnym otcom na kolobežke a pozrite na ňu... Táto malá slečna je neprehliadnuteľná!

David Schwimmer sa stal otcom pred 10 rokmi. Dcéru Cleo mu porodila dnes už exmanželka, umelkyňa Zoë Buckman. „Každým rokom má väčšie srdce, veľké vnímanie seba samej a rastie jej schopnosť empatie, lásky a schopnosť žiť s otvorenými očami. Za tento posledný rok sú všetky tieto pokroky ešte viditeľnejšie. Je to môj učiteľ, priateľ a nemôžem sa dočkať jej ďalšej dekády, viesť ju, kde je to potrebné a pokračovať učiť sa od nej a s ňou,” napísala hrdá mama na sieť Instagram začiatkom mája. 

Fíha, Ross z Priateľov
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Zoë Buckman)

V tom čase malo dievčatko svoje prirodzene hnedé vlasy. Lenže teraz sa fotografom podarilo pristihnúť Davida, ako si svoju dcéru vezie na kolobežke ulicami New Yorku. A hoci on s rúškom na tvári veľkú pozornosť nevzbudzoval, Cleo bola úplne neprehliadnuteľná. Aktuálne má totiž na vlasoch svietivo ružovú farbu! 

Fíha, Ross z Priateľov
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Rodičia na ňu evidentne nie sú prísni a povolia jej občas nejaký výstrelok. Veď aj jej krátke vlasy sú výsledkom toho, že si minulý rok náhle nechala vyholiť hlavu. Dlhovlasé dievča sa razom zmenilo na takmer holohlavé chlapča. Fotografie pred a po strihaní nájdete v priloženej galérii. 

Galéria: Cleo - dcéra herca Davida Schwimmera

Zoë Buckman a David Schwimmer
Zobraziť galériu (4)
Zoë Buckman a David Schwimmer  (Zdroj: SITA)

 

 

Viac o téme: David Schwimmer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu