Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slávna speváčka strápnila kolegov: Na internete zverejnila ich oplzlé správy!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: pixabay)

LOS ANGELES - Povedala si a dosť! Reč je o raperke menom Iggy Azalea (30), ktorá sa v roku 2019 definitívne rozišla s otcom svojho dieťaťa - raperom menom Playboi Carti (24). Blondínka na sociálnych sieťach zverejnila správy, ktorými ju bombardujú nielen niektorí z mužských fanúšikov, ale aj jej kolegovia. A v niektorých prípadoch ide o poriadne vulgárne a nevhodné návrhy...

Iggy Azalea patrí k tým celebritám, ktorým sa podarilo pred celým svetom utajiť tehotenstvo a následne aj pôrod svojho potomka. Synčeka Onyxa, ktorého splodila s vtedajším partnerom, o šesť rokov mladším raperom menom Playboi Carti, priviedla na svet v prvej polovici minulého roka. Verejnosť sa však o veľkých zmenách v jej živote dozvedela až pár mesiacov na to.

FOTO: Iggy Azalea so svojím milovaným synčekom.

Blondínka a Playboi Carti sa rozišli ešte v roku 2019 a chlapčeka vychováva podľa všetkého sama. Núdzu o nápadníkov však nemá. A mnohí sú v správach, ktoré umelkyni posielajú, odvážni a priam drzí. 

FOTO: Iggy Azalea rada provokuje. 

Iggy najnovšie zverejnila súkromné správy, ktoré jej očvidne posislal nejaký z kolegov. Dotyčný totiž má 27 miliónov followerov. „Chcem ti lízať zadok,” napísal blondínke opĺzlo. Iný jej vypisoval rovnako perverzné správy a presviedčal ju o tom, že potrebuje, aby ju niekto pomiloval. Ďalší jej núkal 15-tisíc dolárov len za to, aby sa s ním porozprávala cez telefón. „Zaplatím ti za tvoj čas. Peniaze ti pošlem ihneď,” písal vo svojej správe. 

Blondínka tieto "perly" zozbierala a zverejnila ich na tik-toku prostredníctvom videa. 

VIDEO: Iggy Azalea dostáva oplzlé správy.

@thenewclassic

ha ha ha as if!?!?! 🙃 stay outta my DMs uglies.

♬ Sip It - Iggy Azalea & Tyga

Viac o téme: Iggy Azalea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu