Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známu speváčku zahanbila vlastná mama: Na vine je koronavírus!

Iggy Azalea so svojou mamou. Zobraziť galériu (6)
Iggy Azalea so svojou mamou. (Zdroj: Instagram)

SYDNEY - Dávno jej nebolo tak trápne! Mnoho ľudí v súvislosti s koronavírusom pociťuje paniku a obavy. Neboja sa však len nákazy, ale poniektorí húfne nakupujú zásoby potravín, dezinfekčných prostriedov a hygienických potrieb. Speváčka Iggy Azalea (29) v súvislosti s tým priznala, že sa kvôli svojej mame poriadne zahanbila. Čítajte, prečo!

Na topkách sme vás informovali, že v Sydney zavládla hotová toaleťáková apokalypsa. Veľké obchody boli v stredu nútené stanoviť limity na nákup toaletného papiera. Ľudia sa ním začali húfne zásobovať v súvislost s koronavírusom. 

Médíá a sociálne siete sú plné fotiek vybrakovaných regálov, či nákupných vozíkov plných balení toaletného papiera. 

Speváčka Iggy Azalea prekvapila svojich fanúšikov, keď priznala, že panoka panuje aj v jej famílii. „Nikdy som sa necítila trápne, že k niekomu patrím. Až dnes, keď som zistila, že moja mama je jednou z Austrálčanov, ktorí hromadne nakupujú toaletný papier,” napísala na twitteri blondínka. 

Príspevok známej speváčky a raperky vyvolal medzi ľuďmi búrlivú diskusiu. Niektorí sa pobavili, iní fanúšikovia sa zhodli, že ostražitosť a takéto zásobovanie sa je na mieste. Vy máte vo svojom okolí niekoho, kto v strachu z koronavírusu vytvára doma zásoby?

 

Viac o téme: Iggy Azalea
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu