Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bezcitný Sajfa položil najhlúpejšiu otázku svojho života: Preboha! Ako mohol Adele toto urobiť?!

Matej Sajfa Cifra a Adela Vinczeová Zobraziť galériu (7)
Matej Sajfa Cifra a Adela Vinczeová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Prehnal to! Nie je tajomstvom, že Matej Sajfa Cifra (41) má svojský humor, ktorým to občas preženie. Poriadne nevhodná situácia nastala aj vo chvíli, keď bol hosťom v markizáckej šou 2 na 1. Svojej dlhoročnej kamarátke a kolegyni Adele Vinczeovej (40) totiž položil tak nemiestnu otázku, že to snáď ani nemá obdobu.

Šou 2 na 1, v ktorej Adela Vinczeová a Dano Dangl hostia rôzne známe osobnosti a vystavujú ich zaujímavým situáciám, sa teší slušnej popularite. Po prestávke sa vracia na televízne obrazovky a dvojica si podala Adelinho dlhoročného parťáka Sajfu. 

VIDEO: Matej Sajfa Cifra v šou 2 na 1.

Matej Sajfa Cifra v markizáckej šou 2 na 1. (Zdroj: TV Markíza)

Ten si chvíle v šou ozaj užíval a rovnako tak aj moderátori. V závere si však pre dvojicu pripravil zaujímavú odplatu. Cifra im totiž kládol otázky na telo. Keď na ne niekto nechcel odpovedať, ten druhý nad ním musel prasknúť balón naplnený farbou. 

Cifra sa napríklad zaujímal, či je pre Adelu lepším kolegom on alebo Dangl. Blondínka nechcela odpovedať. Ale Sajfa o pár minút neskôr spravil niečo, čo by ste od dobrého parťáka rozhodne nečakali. „Kto má podľa teba z trojice Bezdeda, Modrovský, Vincze najrýchlejšie spermie?” zaťal Sajfa do pomerne intímnej témy. 

Sajfa položil Adele poriadne hlúpu otázku.
Zobraziť galériu (7)
Sajfa položil Adele poriadne hlúpu otázku.  (Zdroj: TV Markíza)

Nie je totiž tajomstvom, že Adelin manžel Viktor má v tejto oblasti problém. „Chceli sme dieťa, nedarilo sa, dal som sa v miestnosti plnej zalepených časopisov otestovať a výsledky boli slabé. Až potom som zistil, že každá nová generácia chlapcov má horšie spermie ako tá predchádzajúca. Trend je hrozivý a nikto nevie povedať prečo,” uviedol v lete 2020 Vincze. 

Adela bola v minulosti tehotná s vtedajším partnerom Petrom Modrovským. V 7. týždni tehotenstva však o bábätko prišla.

Ak chcete vedieť, ako Sajfovi na túto maximálne nevhodnú otázku odpovedala, nenechajte si ujsť šou 2 na 1 v stredu večer na Markíze.  

Viac o téme: Adela BanášováSajfaMatej CifraAdela Vinczeová2 na 1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu