Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Adela Vinczeová nahá vo vani: Zverejnila to NAJHORŠIE FOTO!

Adela Vinczeová Zobraziť galériu (4)
Adela Vinczeová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Adela Vinczeová sa dlhodobo objavovala len na Instagrame svojho manžela Viktora Vinczeho. Už viac než mesiac má však vlastný účet a po piatich týždňoch to prišlo... Moderátorka zverejnila fotku z vane!

Adela Vinczeová je vtipná, odvážna a dokáže si robiť srandu sama zo seba. Jej účet na sieti Instagram preto ľudí naozaj baví. V týchto dňoch moderátorka trochu šokovala, keď zverejnila záber z vane. Ale nečakajte žiadne nastajlované pózy v štýle influenceriek. Blondínka proste vycapila na verejnosť fotku, na ktorej nie je príliš zvodná a ľudia sa nevedia zhodnúť, či zíva alebo si spieva ako Julia Roberts vo filme Pretty Woman. 

Adela Vinczeová nahá vo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Torchu inak s Adelou)

Adela Vinczeová nahá vo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AV)

Nejde však o obrázok z Adelinho súkromia. „Inak túto fotku mám z nakrúcania inej relácie. Nie, nefotím sa vo vani, ani do nej nechodím v utajených plavkách a nalíčená,” informovala svojich fanúšikov. 

Vo vani sa ocitla pri nakrúcaní markizáckej šou 2na1 a televízia vtedy reláciu promovala aj cez Adeline "nahé" fotky z vane. A práve na zábere, ktorý pustila do obehu televízia, môžeme smelo moderátorku prirovnávať k Pretty Woman. Kompetentní vtedy na rozdiel od Adely vybrali naozaj lichotivý záber. 

Adela Vinczeová nahá vo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Adela Vinczeová má konečne Instagram: Takto zverejňovala prvé story! (Zdroj: Instagram )

Viac o téme: Adela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu