Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pikantnosti okolo Gotta a Štaidla: Spoločné milenky... Posúval mu ich do postele!

Ladislav Štaidl a Karel Gott Zobraziť galériu (5)
Ladislav Štaidl a Karel Gott (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - O Ladislavovi Štaidlovi bolo známe, že má rád ženy a ani svojej manželke nebol verný. Dokonca údajne tak trochu závidel svojmu kamarátovi a kolegovi Karlovi Gottovi, koľko žien mu padalo do postele. Maestro sa ale údajne občas aj podelil!

Karel Gott kedysi mohol mať každú ženu, na ktorú si len pomyslel. Zrejme aj preto sa dlhé roky neoženil. proste mu ten životný štýl vyhovoval a priazeň žien si užíval. 

Karel Gott
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ARD Degeto)

To, že bol Gott u žien tým obľúbenejším, vraj niekedy niesol Ladislav Štaidl trochu ťažko. On bol totiž tiež veľkým milovníkom nežného pohlavia. Ani jeden z nich sa nevyhýbal náhodným známostiam a priazeň žien si užívali na hotelových izbách alebo vo vlastných bytoch – v Mníchove, kam často cestovali na koncerty si podľa medializovaných informácií kúpili byty vedľa seba. 

Pikantnosti okolo Gotta a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ČT)

Štaidl ale údajne občas dosť žiarlil. Väčšina dievčat totiž "pálila" práve za jeho kamarátom. No ten sa ukázal ako skutočný priateľ. Ako píše expres.cz, Gott vraj nemal problém mu dohodiť svoje milenky. A niektoré mladé  ženy sa potom proste rady pochválili tým, že na noc ulovili až dvoch známych hudobníkov. 

„Ženám to nevadilo, pretože obaja boli modlami. Síce na tom bol Karel lepšie, ale nevadilo mu prihodiť nejaké dievča Láďovi,” tvrdia spoloční známi. Takto vraj dvojica fungovala najmä v roku 1967, keď strávili 8 mesiacov v Las Vegas. 

Ladislav Štaidl a Karel
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ČT)

Karel Gott a Ladislav
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ČT)

Viac o téme: Karel GottLadislav Štaidl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu