Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Údajná milenka Johnnyho Deppa úplne NAHÁ: Žiadne chlpy nenájdete!

Sophie Hermann Zobraziť galériu (7)
Sophie Hermann (Zdroj: Instagram)

MNÍCHOV - Rozhodne zaujala! Rodáčka z Nemecka - Sophie Hermann (33) je nevlastnou dcérou herečky Uschi Glas (76) a účinkovala v šou Made In Chelsea, avšak najviac popularity sa jej ušlo v lete tohto roka, keď sa o nej v médiách začalo hovoriť ako o novej milenke slávneho herca Johnnyho Deppa (57). Ako to medzi dvojicou naozaj bolo, nevedno. Isté ale je, že sexi blondínka si vie zaručiť pozornosť.

Johnny Depp je dlhé roky idolom mnohých žien. Ktovie, či medzi jeho verné fanúšičky patrila aj sexi Nemka Sophie Hermann, ktorú mediá svojho času označovali za hercovu milenku. Blondínka ho údajne sama oslovila po koncerte, ktorý mal v Londýne. Ona tam už roky žije a účinkovala v obľúbenej šou Made In Chelsea.

Sexi blondínka má na Instagrame 250 tisíc followerov, ktorých pravidelne zásobuje rôznymi fotkami. V týchto dňoch príjemne prekvapila odvážnou momentkou, na ktorej pózuje celkom nahá a v náručí drži svojho domáceho miláčika menom Mr. Chow.

Keďže ide o mačacie plemeno Sphynx, na svojom tele nemá žiadne chĺpky. A ako v popise prezradila samotná Sophie, i ona podstúpila laserovú terapiu, pri ktorej jej odstránili nežiadúce ochlpenie. 

Sophie Hermann
Zobraziť galériu (7)
Sophie Hermann  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Sophie Hermann
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu