Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávna blondínka ohuruje top postavičkou: Všetci od nej chcú len jediné!

Časy, keď Jessica Simpson vyzerala takto, sú už dávno preč, Zobraziť galériu (11)
Časy, keď Jessica Simpson vyzerala takto, sú už dávno preč, (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Ohuruje aj oblečená! Reč je o herečke a speváčke Jessice Simpson (40), ktorá svojou štíhlou postavou vyráža dych. Zvlášť preto, lebo v minulosti to s jej hmotnosťou bolo ako na hojdačke. Človeku sa pri pohľade na ňu až nechce veriť, že kedysi mala zhruba 110 kíl. Nečudo, že všetci od nej chcú vedieť, aký je jej recept na úspech...

Jessica Simpson je nielen speváčkou a herečkou známou po celom svete, ale v priebehu rokov sa stala aj trojnásobnou maminou. Kráska, ktorá v džínsových šortkách rada vystavovala svoje krivky, počas každého tehotenstva pribrala. A nielen trošku, ale dosť výrazne. 

Najmladšia dcérka, ktorej spolu s manželom Ericom dali meno Birdie Mae, prišla na svet v roku 2019. Slávna blondínka údajne po pôrode vážila zhruba 110kg. S nadbytočnými kilami však zatočila pomerne rýchlo.

Takto vyzerala Jessica Simpson počas tretieho tehotenstva.
Zobraziť galériu (11)
Takto vyzerala Jessica Simpson počas tretieho tehotenstva.  (Zdroj: profimedia.sk)

Aj v uplynulých dňoch na Instagrame zverejnila viacero fotiek, ktoré medzi jej followermi vyvolali nadšenie. A to na nich vôbec nemusela pózovať odhalená, či vyzlečená. „Si taká fit!” napísala jej k jednému záberu herečka Jessica Alba. „Chceme tvoj recept na túto fígúru? Ako je možné, že si taká štíhla? Neuveriteľné!” nešetria chválami, ženy, ktoré túžia vyzerať tak skvelo ako Jessica. 

Slávna blondínka nemá svoju štíhlu figúru zadarmo. Na ceste za ňou jej pomohol osobný tréner Harley Pasternak. Ten pre médiá prezradil, ako vyzeral jej diétny a cvičebný plán. Pár tipov by sa teraz po vianočných sviatkoch mohlo hodiť aj vám. 

- Jessica má denne nachodených zhruba 14 tisíc krokov. Je to aktivita, ktorú môže vykonávať spolu s deťmi. 

- Čo sa týka stravy, denne má tri jedlá a dva snacky. Každé z jedál musí obsahovať bielkoviny, vlákninu a tuky. Snack je kombináciou bielkovín a vlákniny alebo bielkovín a tukov. 

- Trikrát do týždňa absolvuje Jessica 45-minútový tréning. 

- Minimálne hodinu denne musí trávi Jessica bez akýchkoľvek technológií. Ako Pasternak tvrdí, pomohlo jej to získať pokojný spánok. 

- Kvalitný 7 hodinový spánok je podľa osobného trénera dôležitý. Rovnako tak aj uvedomenie si, že jej telo patrí len jej a musí ho vnímať pozitívne.

Jessica Simpson ohuruje tip-top postavičkou.
Zobraziť galériu (11)
Jessica Simpson ohuruje tip-top postavičkou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jessica Simpson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu