Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúca spoveď slávnej blondínky: Od 6 rokov sexuálne zneužívaná, v dospelosti... Och!

Jessica Simpson Zobraziť galériu (6)
Jessica Simpson (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Otvorila svoju trinástu komnatu! Mnohé celebrity si svoje súkromie úzkostlivo strážia. Niektoré sa však rozhodnú o radosti a starosti svojho života podeliť s celým svetom prostredníctvom autobiografie. Knihu s názvom Open Book v týchto dňoch promuje speváčka a herečka Jessica Simpson (39). Tá si už v útlom detstve prešla hotovým peklom.

Hovoriť o svojich traumách a démonoch nie je vôbec jednoduché. Jessica Simpson však zozbierala odvahu a jej kniha Open Book je plná šokujúcich informácií.

Galéria: Jessica Simpson má autobiografiu s názvom Open Book
Slávna blondínka okrem iného priznala, že od svojich 6 rokov bola obeťou sexuálneho zneužívania. „V tom čase som v podstate veľmi nerozumela, čo sa deje. Vedela som len, že to, čo sa deje, je zlé,” poznamenala na margo nepríjemných skúseností umelkyňa. „Začalo sa to šteklením a potom to zašlo k veciam, ktoré boli extrémne nepríjemné,” dodala Jessica. 

Simpson pociťovala obrovskú hanbu a roky sa o tom bála povedať svojim rodičom čo i len slovo. Jej otec bol totiž kazateľom. O pomoc ich požiadala až ako 12-ročná. 

Nepochybne, aj detstvo poznačené nepríjemnými spomienkami sa podpísalo pod to, že Jessica sa v dospelosti stala závislou na liekoch a alkohole. Na pohode jej nepridal ani pomerne burlivý vzťah s celebritným záletníkom Johnom Mayerom. Ten otvorene hovoril o tom, že ňou bol sexuálne posadnutý a bola pre neho ako droga. 

Jessica hľadala útechu v liekoch a alkohole. „Postupne ma to zabíjalo,” spomína kráska, ktorá sa neskôr vydala za Erica Johnsona a porodila mu tri ratolesti. Odbornú pomoc vyhľadala až v roku 2017. Dohnala ju k tomu situácia, keď už o pol ôsmej ráno pila alkoholický nápoj.  

Viac o téme: Jessica Simpson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu