Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pohľad na slávnu blondínku naháňa strach: Och, je extrémne chudá!

Jessica Simpson Zobraziť galériu (6)
Jessica Simpson (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Jej blízki majú o ňu strach! Jessica Simpson (42) je slávnou speváčkou a herečkou. Stránky bulváru bežne plnila aj v súvislosti s výraznými zmenami jej postavy a hmotnosti. Známa blondínka totiž vedela výrazne pribrať a potom rovnako tak prekvapivo schudnúť. Všetko nasvedčuje tomu, že aktuálne je najchudšia, aká kedy vôbec bola.

Jessica Simpson sa zviditeľnila ako speváčka a herečka. V posledných rokoch sa však venuje skôr podnikateľským aktivitám a milovanej rodine. Spolu s manželom Ericom Johnsonom majú tri ratolesti a slávna blondínka si materstvo naplno užíva. 

Nie je tajomstvom, že Jessica počas každého tehotenstva výrazne pribrala. Zároveň sa však po každom z pôrodov dala na extrémne chudnutie. Vďaka týmto výrazným výkyvom hmotnosti tak v každej z týchto etáp vyzerala ako úplne iný človek. 

FOTO: Jessica Simpson kedysi. 

Jessica Simpson
Zobraziť galériu (6)
Jessica Simpson  (Zdroj: profimedia.sk)

FOTO: Jessica Simpson v čase, keď bola tehotná.

Jessica Simpson
Zobraziť galériu (6)
Jessica Simpson  (Zdroj: profimedia.sk)

FOTO: Jessica Simpson v súčasnosti. 

Pri pohľade na aktuálne zábery, ktoré sa podarilo spraviť fotografom Daily Mailu, to pôsobí dojmom, že Jessica je aktuálne chudšia, než kedykoľvek pred tým. Nečudo, že jej blízki majú o ňu obavy. „Nevyzerá príliš zdravo. Oblečenie na nej visí a tvár má prepadnutú. Veď sa už na seba ani nepodobá. Stará Jessica mala pekné krivky, takto je už príliš chudá,” vyjdril sa zdroj z jej okolia. 

Viac o téme: Jessica Simpson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu