Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Žalostný pohľad na hviezdneho Douglasa (78): Zmenil imidž a... Och, vyzerá ako VYPĹZNUTÁ LÍŠKA!

Michael Douglas bol roky idolom žien po celom svete. Zobraziť galériu (9)
Michael Douglas bol roky idolom žien po celom svete. (Zdroj: 20th Century Fox)

PARÍŽ - Hviezdny herec Michael Douglas (78) bol celé roky idolom žien po celom svete. Svojou nepopierateľnou charizmou si ich získaval aj vo vyššom veku. Aktuálne však umelca nespoznávajú ani tie najvernejšie fanúšičky. Radikálne totiž zmenil imidž. Nechal si narásť vlasy a viditeľne zostarol.

Slávny herec Michael Douglas v septembri oslávil 78. narodeniny. No hoci mu ťahá na 80, s vekom sa zrejme úplne nezmieril. Celé roky bol totiž zvyknutý, že mu k nohám padali ženy z celého sveta a na charizme mu neuberali ani pribúdajúce vrásky. V poslednom období sa však akoby so starobou snažil zo všetkých síl bojovať. 

Galéria: Michael Douglas

Jeho najnovšie zábery totiž odhalili, že radikálne zmenil imidž. Nechal si narásť vlasy a šedinami vybielené vlny prefarbil na ryšavo. Tento krok mal však úplne opačný efekt. Zmena ho totiž vôbec neomladila... Pohľad na Michaela je aktuálne skôr žalostný. Na aktuálnych záberoch totiž vďaka neprirodzenej ryšavej vyzerá ako vypĺznutá líška.

Žalostný pohľad na hviezdneho
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Profimedia)

Aj pri záberoch, ktoré herec zverejňuje na sociálnej sieti Instagram, sa objavujú šokované komentáre jeho followerov. „Prosím povedzte mi, že táto zmena imidžu je len kvôii nejakej filmovej postave!” napísla jedna z nich. „Je len tvoja vec, ako vyzeráš, ale za mňa sa radšej vráť k prirodzenosti. Toto ti nepristane,” pridala sa ďalšia. Našli sa však aj jedinci, ktorým sa Douglasov nový účes páči. Vy čo naň hovoríte?!

 

Viac o téme: Michael Douglas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu