Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Promi tehuľka nemá problém: Pretŕčala sa úplne nahá!

LaLa Kent Zobraziť galériu (7)
LaLa Kent (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Pochválila sa nielen bruškom! LaLa Kent (30) sa zviditeľnila ako modelka, účastníčka rôznych reality šou a príležitostná herečka. Verejnosti je známa aj ako partnerka filmového producenta Randalla Emmetta (49), ktorému už čoskoro porodí spoločné dieťatko. V týchto dňoch zverejnila na sociálnej sieti Instagram odvážnu fotku, na ktorej pózuje celkom nahá.

Randall Emmett odštartoval svoju kariéru v Hollywoode ako asistent Marka Wahlberga. Neskôr sa podieľal na založení istej produkčnej spoločnosti a je napríklad producentom filmov 2 Guns, Silence, či The Irishman.

V minulosti bol producent ženatý s herečkou Ambyr Childers, s ktorou má dve dcéry. V roku 2017 sa však dvojica rozviedla. Tento rok mal spečatiť svadbou svoj vzťah so sexicou menom LaLa Kent. Pandémia COVID-19 však ich svadobné plány prekazila...

LaLa Kent so snúbencom Randallom Emmettom.
Zobraziť galériu (7)
LaLa Kent so snúbencom Randallom Emmettom.  (Zdroj: Instagram)

V živote tejto dvojice však aj tak už čoskoro nastane významný okamih. Blondínka je totiž tehotná. A podľa medializovaných informácií je to opäť dievčatko. 

LaLa si tehotenstvo užíva. Dokazuje to aj odvážna fotka, ktorú zverejnila na internete. Pózuje na nej úplne nahá, pričom si prsia rafinovane zakrýva rukami a intímne partie si kryje vďaka dômyselnej póze. 

Tehotná Lala Kent sa zvečnila úplne nahá.
Zobraziť galériu (7)
Tehotná Lala Kent sa zvečnila úplne nahá.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: LaLa Kent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu