Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pocta Gottovi sa odkladá: Vdova Ivana sa nakazila!

Karel Gott Zobraziť galériu (3)
Karel Gott (Zdroj: ARD Degeto)

PRAHA - Presne na výročie smrti Karla Gotta sa mal do kín dostať dokument o jeho živote. Slávnostná premiéra sa však presúva. Vdova Ivana Gottová je totiž nakazená koronavírusom.

1. októbra 2019 tento svet navždy opustil legendárny spevák Karerl Gott. Na sklonku svojho života poveril dokumentaristku Olgu Špátovú natočením filmu o jeho živote. 

Karel Gott s manželkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Karel Gott Agency)

S vdovou Ivanou zvolili za dátum premiéry práve 1. október. No týždeň pred slávnostnou udalosťou prišli nepríjemné správy. „Ivana Gottová má od dnešného rána, teda 23. 9., potvrdený pozitívny test na vírus Covid-19,” povedala Blesku hovorkyňa rodiny Aneta Stolzová. 

Z tohto dôvodu sa Gottová nezúčastní novinárskej projekcie a tlačovej konferencie, ktorá sa uskutoční 30. septembra. Samotnú premiéru sa však rozhodli presunúť na iný termín. „Pretože chce byť Ivana Gottová ohľaduplná k ostatným a neriskovať prenos vírusu na kohokoľvek ďalšieho, slávnostná premiéra filmu sa z 1. 10. odkladá na 14. 10. V polovici októbra už bude celá rodina pripravená film o Karlovi Gottovi oficiálne predstaviť a slávnostne uviesť do kín,” uviedla Stolzová. 

Pocta Gottovi sa odkladá:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook K.G.)

Viac o téme: Karel GottIvana Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu