Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Skončila na psychiatrii: Mischa Barton bľabotala úplné nezmysly!

Mischa Barton Zobraziť galériu (5)
Mischa Barton (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britsko-americká herečka Mischa Barton skončila v nemocnici. Polícia a hasiči dorazili do jej domu vo West Hollywoode vo štvrtok ráno po tom, ako ich privolali na miesto pre rozruch.

V dome našli okrem 31-ročnej herečky aj ďalšiu osobu. Nemenované zdroje z herečkinho okolia pre portál TMZ prezradili, že Barton bola prevesená cez plot za domom a rozprávala o svojej matke ako o čarodejnici, taktiež hovorila o zániku sveta a o Ziggym Stardustovi, čo bol pseudonym zosnulého hudobníka a speváka Davida Bowieho. Podľa polície Barton po ich príchode rozprávala súvisle a išla dobrovoľne do nemocnice, kde mala podstúpiť psychologické vyšetrenie. 

Podľa informácií týždenníka People predstaviteľka Marissy zo seriálu O.C. California (2003 - 2007) v stredu oslavovala s priateľmi narodeniny, ktoré mala 24. januára. Rodáčka z Londýna mala v minulosti psychické problémy a vyhrážala sa, že spácha samovraždu, čo viedlo k jej nedobrovoľnému zadržaniu a liečbe. 

Mischa Barton sa preslávila v spomínanom seriáli O.C. California, kde hrala v rokoch 2003 až 2006. Po tom, ako prestala účinkovať v úspešnom projekte, sa jej meno začalo spájať s alkoholom a drogami. Objavila sa aj vo filmoch Lawn Dogs (1997), Šiesty zmysel (1999), Notting Hill (1999), Mrazivá posadnutosť (2009), Dom hrôzy (2009), Don't Fade Away (2010) či Hope Lost (2015). 

Viac o téme: Mischa Barton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu