Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Intímne FOTO slávnej speváčky: Zdvihla sukňu a...

Katy Perry Zobraziť galériu (9)
Katy Perry (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - ...toto pod ňou skrýva! Katy Perry (36) už viackrát dokázala, že nepotrebuje byť dokonalá za každých okolností. Mnohým fanúšikom je to sympatické, lebo ukazuje, že aj ona je len bežná smrteľníčka. Príjemne prekvapila i v týchto dňoch. Na sociálnej sieti Instagram totiž priznala niečo, čo by iné hviezdy tajili.

Galéria: Katy Perry a Orlando Bloom
Speváčka Katy Perry sa koncom augusta stala prvýkrát mamičkou. Snúbencovi a nemenej úspešnemu hercovi Orlandovi Bloomovi porodila dcérku, ktorej dali meno Daisy Dove. Rodičovské povinnosti si slávna blondínka užíva, avšak občas si odbehne aj za prácou. 

V uplynulých dňoch zverejnila na Instagrame zábery, na ktorých pózuje dokonale nalíčená, učesaná a oblečená v zlatých šatách. Aj keď Katy neprezradila, pri akej príleźitosti fotky vznikll, dá sa predpokladať, že súvisia s jej prácou. Pri pohľade na vyfintenú umelkyňu nešetrili chválami nielen jej fanúšikovia, ale aj mnohé osobnosti zo šoubiznisu.  

Nadšené reakcie sa však objavili aj pod videom, na ktorom speváčka sebavedomo kráča smerom ku kamere. Oblečená je v modrom plášti, ktorý v istom okamihu zdvihne a svetu ukáže formujúcu spodnú bielizeň. 

Katy Perry priznala, že si ku štíhlejším krivkám dopomáha formujúcou spodnou bielizňou.
Zobraziť galériu (9)
Katy Perry priznala, že si ku štíhlejším krivkám dopomáha formujúcou spodnou bielizňou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Katy Perry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu