Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dcéra Kate Moss šokovala verejnosť: Ľudia pri pohľade na TOTO nechápu!

Lila Grace Moss-Hack Zobraziť galériu (6)
Lila Grace Moss-Hack (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Dcéra legendárnej modelky Kate Moss (48) - Lila (19) zatiaľ naplno kráča v stopách svojej matky. Už v mladom veku sa objavila na stránkach prestížnych módnych magazínov. Svojich fanúšikov však šokovala najnovšími fotkami, ktorými vyvolala búrlivú diskusiu.

Lila začala s modelingom približne 5 rokov dozadu. Odvtedy sa objavila v niekoľkých prestížnych magazínoch a na módnych prehliadkach tých najznámejších svetových značiek. A v nastolenom trende bude nepochybne pokračovať.

Viacero krokov mladej modelky sa až nápadne podobá kariére jej slávnej matky. Len nedávno sa objavila informácia o tom, že sa objaví v prestížnom kalendári Pirelli, v ktorom sa Kate po prvýkrát predviedla v roku 1994. 

Zo 17-ročnej dcéry Kate Moss sa taktiež stáva známa modelka
Zobraziť galériu (6)
Zo 17-ročnej dcéry Kate Moss sa taktiež stáva známa modelka  (Zdroj: Profimedia)

Takisto pózovala pre značku Calvin Klein, pre ktorú v čase najväčšej slávy predvádzala aj jej matka. Otázkou však je, čo povie na pedikúru svojej dcéry, ktorá vyvolala medzi jej fanúšikmi veľkú debatu.

Tých má mladá Lila len na svojom profile na Instagrame viac ako 400-tisíc. Práve tam zverejnila spomínanú fotku, z ktorej si komentujúci začali robiť srandu. „Som zvedavý, ako si obuje ponožky," napísal jeden z nich. „Dúfam, že si z tohto nezoberú príklad mladé dievčatá," dodal ďalší. Čo na tento trend hovoríte vy?

Dcéra Kate Moss šokovala
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kate MossLila Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu