Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Muzikálová hviezda (†41) prehrala boj s COVID-19: Vnútorné krvácanie, amputácia nohy... Po 95 dňoch prišla smrť!

Nick Cordero bol úspešným muzikálovým hercom. Zobraziť galériu (6)
Nick Cordero bol úspešným muzikálovým hercom. (Zdroj: Instagram N.C.)

NEW YORK - Muzikálovým svetom aktuálne otriasa smutná správa o smrti len 41-ročného úspešného herca Nicka Cordera. Tomu ešte v apríli museli amputovať nohu v dôsledku komplikácií spojenými s koronavírusom. Ani to mu však život nezachránilo. Po 95 dňoch v nemocnici zomrel.

Hrozivú diagnózu muzikálového herca prezradila na sociálnej sieti Instagram jeho manželka Amanda Kloots ešte 1. apríla. Bohužiaľ nešlo o žiaden žart, ako v tento deň býva zvykom, ale o krutú realitu. Nick Cordero sa so zákerným koronavírusom pasoval v nemocnici dlhé tri mesiace. 


Známy herec prišiel o nohu. Kvôli koronavírusu mu ju museli amputovať!


Dokonca mu museli amputovať aj nohu v dôsledku komplikácií spojenými s COVID-19. V pravej nohe sa mu zrážala krv, mal problém s krvným tlakom a následne mal tiež vnútorné krvácanie do čriev. Operácia dopadla dobre a herec sa zotavoval v nemocnici. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My sweet husband needs your prayers please. Nick has been sick for awhile with what we were told last week was pneumonia. Unfortunately we think he was misdiagnosed and we are waiting to hear if this is in fact COVID. He is scared, in the ICU and now unconscious so his body can get enough oxygen. We are all trying to stay positive and strong knowing that he is in the best care. I miss him terribly. I’m not allowed there to visit of course and can do nothing to help him. Nick is scared too, this has gone from bad to worse. He isn’t allowed to eat or drink, he is very weak and having a hard time breathing. Elvis and I are feeling completely fine. My hubby is fighting like a champ but this is serious. Please stay home everybody. Thank you to everyone who has been helping us so far you know who are and you are all angels. 🙏🏻

Príspevok, ktorý zdieľa AK! ⭐️ (@amandakloots),

Stále však nad novým vírusom nevyhral a jeho stav sa začal rapídne zhoršovať. Po vyše 95 dňoch v nemocnici sa potom jeho manželka dozvedela zdrvujúcu správu. Jej milovaný partner a otec ich syna vo veku 41 rokov zomrel. 

„Boh má ďalšieho anjela v nebi. Moja láska nás opustila dnes ráno. Moje srdce je zlomené a nedokážem si predstaviť život bez neho. Nick bol skvelý otec, herec a muzikant. Ďakujem každému, kto stál pri nás počas týchto náročných 95 dňoch,“ napísala Amanda na Instagram. 

Amanda Kloots oznámila na Instagrame, že jej manžel po 95 dňoch hospitalizácie podľahol zákernému COVID-19.
Zobraziť galériu (6)
Amanda Kloots oznámila na Instagrame, že jej manžel po 95 dňoch hospitalizácie podľahol zákernému COVID-19.  (Zdroj: Instagram A.K.)

Viac o téme: Nick Cordero
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu