Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šoubiznisom otriasa tragédia: Slávny pracháč (✝55) vyskočil z 27. poschodia

Angelina Jolie Zobraziť galériu (5)
Angelina Jolie (Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Smutné správy z Hollywoodu! Známy producent, finančník a filantrop Steve Bing (✝55), ktorého verejnosť pozná aj ako bývalého partnera herečky Elizabeth Hurley (55), spáchal v pondelok samovraždu. Podľa medializovaných informácií vyskočil z balkóna svojho luxusného apartmánu, ktorý sa nachádza na 27. poschodí. Čo ho k tomuto zúfalému kroku viedlo?

Galéria: Steve Bin a Elizabeth Hurley v čase, keď tvorili pár.
Steve Bing a herečka Elizabeth Hurley tvorili pár v roku 2001. Aj keď tento vzťah nemal dlhé trvanie, kráska so známym pracháčom otehotnela. On spočiatku tvrdil, že syn Damian nie je jeho, ale testy otcovstva ukázali, že sa mýli. V tom čase sa mu narodila aj dcéra, ktorú má s tenistkou Lisou Bonder. Filmár a producent bol v minulosti spájaný aj s inými slávnymi kráskami. Spomenúť možno modelku Naomi Campbell, či herečky Sharon Stone a Umu Thurman. 

Mnohých pochopiteľne šokovali správy o tom, že Steve v pondelok okolo obeda spáchal samovraždu. Nevedno, či nechal nejaký list na rozlúčku. Ako uvádza portál tmz.com, viaceré zdroje z jeho okolia sa zhodli na tom, že v posledných týždňoch pociťoval strach a obavy z koronavírusu. Kvôli nedostatku osobného kontaktu s ľuďmi dokonca trpel depresiami. 

Steve Bing spáchal samovraždu.
Zobraziť galériu (5)
Steve Bing spáchal samovraždu.  (Zdroj: profimedia.sk)

V tejto budove sa nachádza luxusný apartmán, v ktorom žil Steve Bing.
Zobraziť galériu (5)
V tejto budove sa nachádza luxusný apartmán, v ktorom žil Steve Bing.  (Zdroj: profimedia.sk)

Elizabeth Hurley zverejnila na instagrame viacero ich spoločných fotografií. „Zarmútilo ma, že môj bývalý partner Steve už viac nie je medzi nami. Je to hrozný koniec. Čas, ktorý sme spolu strávili, bol veľmi śťastný. Zverejnila som tieto fotky, lebo aj keď sme si prešli ťažkými obdobiami, jediné na čom záleží, sú pekné a úžasné spomienky na tohto milého muža. Minulý rok sme sa opäť zblížili. Správy o jeho smrti ma zničili. Ďakujem za vašu podporu,” napísala na instagrame herečka. Za slová útechy od priaznivcov, followerov a priateľov ďakoval prostredníctvom instagramu a jej syn Damian.  

Elizabeth Hurley a Steve Bing.
Zobraziť galériu (5)
Elizabeth Hurley a Steve Bing.  (Zdroj: Elizabeth Hurley)

Viac o téme: Steve BingEizabeth Hurley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu