Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávny herec zase pribral: Narástlo mu brucho, prsia a keď uvidíte TOTO... No fuj!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: pixabay.com)

MALIBU - Opustený a zanedbaný! Časy, keď bol Matthew Perry (50) idolom žien, sú zrejme definítvne preč. Niet pochýb, že pri pohľade na aktuálne fotky známeho herca, mnohé z nich zaplačú. Hviezda seriálu Priatelia opäť čo-to pribrala a jeho ruky... No, máloktorej by bolo príjemné, keby ju pohladil.

Nie je tajomstvom, že Matthew Perry úspech spojený so seriálom Priatelia príliš nezvládal. Bojoval so závislosťou od alkoholu, liekov a drog. Situácia bola dokonca taká vážna, že nakrúcanie Priateľov v rokoch 1996 až 1999 si nepamätá.  

So svojou závislosťou sa seriálový Chandler snažil bojovať. Avšak problémy sa výrazne podpísali na jeho zovňajšku. Navyše, s pribúdajúcimi rokmi priberá na váhe a príliš o svoje zdravie a zovňajšok nedbá. 

Začiatom mája vyšlo najavo, že mu skrachoval aj dvojročný vzťah s Molly Hurwitz. Dôvod nie je známy, avšak povráva sa, že Perry znovu hľada útechu vo svojich nerestiach. Prestať nevie ani s cigaretami. Kvôli nim má zažltnuté prsty, čo mu na atraktivite teda vôbec nepridáva 

Matthew Perry kedysi.
Zobraziť galériu (7)
Matthew Perry kedysi.  (Zdroj: Warner Bros. Television)

 

Takto vyzerá Matthew Perry v súčasnosti.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá Matthew Perry v súčasnosti.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Matthew PerryPriatelia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu