Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Jeden trapas za druhým: Slovenskí prominenti sa na české hviezdy nechytajú!

Herečku Annu Linhartovú (vľavo) a jej priateľa Tomáša zmietali vášne. Správali sa ako počas milostnej predohry. Prítomnosť hostí im neprekážala. Moderátorka Simona Babčáková zažehnávala suchoty minerálkou. Neliala si ju však do hrdla, ale na seba. Zobraziť galériu (5)
Herečku Annu Linhartovú (vľavo) a jej priateľa Tomáša zmietali vášne. Správali sa ako počas milostnej predohry. Prítomnosť hostí im neprekážala. Moderátorka Simona Babčáková zažehnávala suchoty minerálkou. Neliala si ju však do hrdla, ale na seba.

BRATISLAVA - Riadna divočina! Keď sa povie Český lev, mnohí si predstavia slávnostné odovzdávanie filmových cien. Sobotný nominačný večer však vyzeral tak, akoby sa pár ľudí odtrhlo z reťaze. Niektoré umelkyne spoza rieky Morava prekvapili hneď pri príchode naozaj podivnými kreáciami, ďalšie sa odviazali až na následnej afterpárty. Na nej tiekol alkohol potokom. Zatiaľ čo Anna Linhartová (18) pozabudla, že je na večierku a nie v spálni, moderátorka podujatia Simona Babčáková po sebe vylievala minerálku.

Kým na Slovensku posledné veľké akcie ako Ples v opere či Slávik 2012 prebehli bez nejakého väčšieho škandálu, u susedov to bolo o dosť zaujímavejšie. Párty pri príležitosti blížiaceho sa podujatia Český lev bola poriadne divoká. Moderátorka večera Simona Babčáková (39) sa totiž neudržala na uzde a vypila viac pohárikov, než mala. Následky boli naozaj zaujímavé. Kým v jednej ruke držala pohárik s alkoholom, v druhej sa jej zrazu objavila minerálka. No namiesto toho, by ju pila, začala sa ňou oblievať. Na hostí potom robila grimasy a strúhala pozoruhodné tanečné kreácie.

Mladšia generácia sa naproti tomu nenechala opájať alkoholom, ale láskou. Talentovaná herečka Anna Linhartová (18) si priviedla na akciu priateľa Tomáša a rozhodla sa všetkým ukázať, ako ho miluje. Párik si pred všetkými vymieňal vášnivé bozky, až nakoniec ryšavka na svojho partnera vyskočila a objala ho nohami. Vyzeralo to, akoby sa vybrali rovno do spálne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu