Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Modelka sa prezliekala na pláži: Paparazzom ukázala zadok!

Kendal Lee Schumer Zobraziť galériu (9)
Kendal Lee Schumer (Zdroj: Instagram)

SYDNEY - Potešili sa! Kendal Lee Schuler (29) je verejnosti známa ako bývalá milenka hviezdneho Leonarda DiCapria (45). Je ale tiež celkom úspešnou modelkou. V uplynulých dňoch absolvovala jedno fotenie na pláži Bondi Beach. Mierili však na ňu aj objektívy paparazzov. Pozrite!

Nie je tajomstvom, že Leonardo DiCaprio má slabosť na krásne ženy, ktoré sa živia modelingom. Jedným z jeho úlovkov bola ajaustrálska modelka Kendal Lee Schuler, ktorá s ním randila niekedy v roku 2011. Štyri roky na to začala randiť s Jacobom Pedrana, ktorému o dva roky porodila syna. 

Podobne, ako mnohé modelky, i ona sa po pôrode rýchlo vrátila do formy a naďalej sa venuje svojej práci. Módne fotenie absolvovala aj pred pár dňami. Neušla však pozornosti bulvárnych fotografov, ktorí si ju s nadšením fotili. A podarilo sa im spraviť aj celkom zaujímavé zábery.

Keď sa totiž kráska prezliekala, paparazzom sa predviedla len v spodnej bielizni. Keďže mala na sebe tangáče telovej farby, zdiaľky dokonca vyzerala, ako keby bola nahá...

Kendal Lee Schuler sa prezliekala priamo na pláži. Paparazzom sa naskytol pohľad na jej zadok.
Zobraziť galériu (9)
Kendal Lee Schuler sa prezliekala priamo na pláži. Paparazzom sa naskytol pohľad na jej zadok.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kendal Lee Schuler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu