Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

ROZCHOD Jakuba Prachařa: Po Agáte mu to nevyšlo ani s topmodelkou!

Denisa a Jakub šli od seba Zobraziť galériu (6)
Denisa a Jakub šli od seba (Zdroj: TV JOJ/ Ján Zemiar)

PRAHA – Minulý rok prekvapil rozchod porotcu Česko Slovensko má talent Jakuba Prachařa (36) a jeho ženy Agáty Hanychovej (35). Najprv priznala krízu, neskôr sa ju snažila otočiť na žart. Dvojici to však skutočne neklapalo a český moderátor si narazil modelku Denisu Dvořákovú (28). Ich vzťah je však už údajne minulosťou.

Okolo Veľkej noci minulého roku priznala Agáta Hanychová krízu v manželstve s Jakubom Prachařom a odvtedy šlo všetko dolu vodou. Vzťah sa im zachrániť nepodarilo a dokonca si český moderátor už v lete našiel za manželku náhradu. Zbalil topmodelku Denisu Dvořákovú. Ich láske však má byť podľa informácií českého portálu blesk.cz koniec.

Jakub Prachař po rozchode s manželkou Agátou randil s modelkou Denisou Dvořákovou. Aj tomu je však koniec.
Zobraziť galériu (6)
Jakub Prachař po rozchode s manželkou Agátou randil s modelkou Denisou Dvořákovou. Aj tomu je však koniec.  (Zdroj: Instagram J.P.)

Kým doposiaľ sa aspoň sem-tam označovali na rovnakých miestach, v poslednom čase to akosi utíchlo. Naposledy boli spolu videní na koncerte Dana Bártu ešte v októbri minulého roka. Na sociálnej sieti topmodelky sa objavujú fotky, kde si dáva do tela a nezaháľa ani Prachař, ktorý sa vrhol na fitko. Každý sa však venuje športu zvlášť.

Ako totiž povedal zdroj z okolia páru pre Blesk, Jakub a Denisa viac nie sú spolu. A je to tak údajne už dlhšie. „Už pár týždňov spolu nie sú. Ako tajne spolu začali, tak rovnako tajne aj skončili,“ bonzol dvojicu zdroj.

Topmodelka Denisa Dvořáková je opäť voľná.
Zobraziť galériu (6)
Topmodelka Denisa Dvořáková je opäť voľná.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Jakub PrachařDenisa Dvořáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu