Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tučná herečka chudne: Aha, už sa pretŕča v podprsenke!

Rebel Wilson Zobraziť galériu (10)
Rebel Wilson (Zdroj: SITA)

SYDNEY - Aj ona chce byť sexi! Na topkách sme vás už informovali, že herečka Rebel Wilson (40) sa rozhodla zatočiť so svojou nadváhou. Ako priznala, robí to najmä pre svoje zdravie. Zhadzovanie kíl sa však odráža aj na jej tele. Pozrite sa, aké fotky najnovšie zverejnila na webe

Galéria: Rebel Wilson

Rebel Wilson nepatrí medzi hviezdičky filmového plátna, ktoré pred kamerami stvárňujú sexbomby. Svoj podiel na tom má i to, že blondínka od nepamäti trpí nadváhou. Aj napriek tomuto nedostatku je však vo svete filmu celkom úspešná a dokonca sa môže pochváliť aj niekoľkými cenami.

V poslednom čase však herečka pracuje i na svojej postave. Pod dohľadom osobného trénera chudne a výsledok je pri pohľade na ňu už viditeľný. Popri cvičení si Rebel stráži i stravu. Vyhýba sa cukru a snaží sa jesť len zdravé jedlá. 

Blondínke sa podarilo čo-to schudnúť. Zrejme aj preto si trúfla zverejniť na instagrame fotky, na ktorých je v teplákovej súprave a do objektívu ukazuje podprsenku. „Si krásna! A je úplne jedno, akú veľkosť nosíš,” znie jeden z mnohých ospevných komentárov. Viacerí fanúšikovia sa zhodli, že zmena blodínke prospela. „Vyzeráš skvele. A stavím sa, že aj ty sama sa takto cítiš oveľa lepšie,” reagoval istý fanúšik. 

Rebel Wilson
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Rebel Wilson
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Rebel Wilson
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Rebel Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu