Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Trapas v živom vysielaní: Neuveriteľná reakcia moderátorky!

Piers Morgan sa pobavil na svojej chybe. Zobraziť galériu (4)
Piers Morgan sa pobavil na svojej chybe. (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Aj ostrieľaní moderátori sa občas seknú a presvedčil sa o tom na vlastnej koži aj Piers Morgan. Ten totiž v živom vysielaní zahlásil, že asteroid bude od Zeme vzdialený len 4 míle. Reakcia jeho kolegyne stojí za to.

K Zemi sa opäť raz priblíži asteroid a táto správa sa dostala aj do relácie Good Morning Britain. Lenže, ako vravia bratia Česi, chybička se vloudila. „Keď hovoríme o zlých veciach, máme tu asteroid približujúci sa na 4 míle k Zemi,” vyhlásil Piers Morgan. 

Trapas v živom vysielaní:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ITV)

Našťastie, jeho kolegyňa Susanna Reid bola so správou tiež oboznámená a hneď jeho informáciu napravila s tým, že ide o 4 milióny míľ.

Moderátor sa na svojej chybe zasmial a neskôr pridal detaily: „Asteroid široký 1,2 míle preletí v blízkosti Zeme budúci týždeň. Neočakáva sa, že by sa s našou planétou zrazil – to je upokojujúce.” Ako ďalej dodal, vesmírne teleso sa bude pohybovať vo vzdialenosti 16-krát väčšej, než je vzdialenosť medzi Zemou a mesiacom. „Takže budeme pravdepodobne v poriadku,” upokojil divákov. 

Trapas v živom vysielaní:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ITV)

A v tom momente si Susanna neodpustila malý žartík. S vážnou tvárou do kamery vyhlásila: „Takže keď si povedal, že ide o 4 míle... Môžeme už teraz znížiť vážnosť tvojho varovania?” Piersa jej vsuvka ohromne pobavila a začal sa pred kamerami smiať. „Hashtag: Fake news,” doplnila následne jeho kolegyňa, tiež už s úsmevom. 

Trapas v živom vysielaní:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: ITV)

Viac o téme: Piers Morgan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu