Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Fešák z Baywatchu (47) po rozvode: Zbalil 26-ročnú modelku... Už je tehotná?!

Oksana Rykova a David Charvet Zobraziť galériu (4)
Oksana Rykova a David Charvet (Zdroj: Instagram OR)

MALIBU - Herec David Charvet (47) sa už nijako netají vzťahom s fitnes modelkou Oksanou Rykovou (26). Najnovšie sa dokonca zdá, že párik je už v sladkom očakávaní.

David Charvet, ktorý si kedysi zahral Matta Brodyho v seriáli Pobrežná hliadka, bol donedávna ženatý s o pár mesiacov staršou modelkou Brooke Burke. Začiatkom roka 2018 vyšlo najavo, že už spolu nežijú. V lete 2019 už paparazzi zachytili herca na jachte s inou ženou. 

Fešák z Baywatchu (47)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Galéria: Herec David Charvet

Pri výbere novej partnerky zostal David v modelingovej brandži, ibaže si vybral oveľa mladší model, Oksana Rykova má totiž len 26 rokov. A podľa najnovších informácií by sa čoskoro mala stať matkou. Dôkazom môžu byť aj aktuálne fotografie z nákupu, kde sa brunetke naozaj pod šatami rysuje vypuklé bruško. 

Fešák z Baywatchu (47)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Táto snímka však nekorešponduje s tým, čo Oksana zverejňuje na instagrame. Tam sa chváli úplne plochým bruchom. Zároveň ale naznačila, že v tomto období akoby jedla za dvoch. „Vážte si svoje telo. Prestaňte jesť, akoby končil svet (poznámka pre mňa samú),” uviedla k fotke, kde je v najlepšej forme. Pravdepodobne ale snímka nebude úplne aktuálna... Veď aj z obchodu si Rykova odnášala šťavnatý koláč. 

Fešák z Baywatchu (47)
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram OR)

 

Viac o téme: David CharvetOksana Rykova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu