Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pikantný trapas nestarnúcej moderátorky: Zapla kameru, jej muž (76) sa tam pretŕčal holý!

Trinny Woodall sa často objavuje na televíznych obrazovkách. Zobraziť galériu (5)
Trinny Woodall sa často objavuje na televíznych obrazovkách. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Nechcené odhalenie! V súčasnej dobe mnohé celebrity komunikujú s fanúšikmi prostredníctvom sociálnych sietí. Stále populárnejšie sú aj živé prenosy z ich domácností. Jeden taký usporiadala aj moderátorka Trinny Woodall (56). Kým však rozprávala do kamery, svojich 5 sekúnd slávy, ehm, teda skôr hanby, si užil aj jej partner Charles Saatchi (76)

Trinny Woodall je vo Veľkej Británii dobre známou moderátorkou a expertkou na módu a krásu. Spoločne so Susannah Constatine tvoria dvojicu, ktorá svojimi tipmi zmenila život mnohým ženám. Nedávno sme vás na topkách informovali, že Susannah sa rozhodla celý mesiac si neumývať vlasy.

Fanúšikom sa prostredníctvom facebooku v uplynulých dňoch prihovorila aj Trinny. Video nakrúcala v kúpeľni, kde hovorila o svojich beauty tipoch. V zábere sa však nečakane objavil aj jej partner Charles Saatchi, ktorý sa práve chystal do sprchy a bol celkom nahý. 

Fanúšikovia sa na tomto trapase začali hneď zabávať. „Škoda, že mala na tvári masku, lebo nevieme, či sa červenala,” znel jeden z komentárov. Trinny sa k trapasu nevyjadrila. Video však z facebooku vymazala. 

Trinny Woodall a Charls Saatchi sú spolu od roku 2013. Úspešný podnikateľ bol v minulosti desať rokov ženatý so známou kuchárkou Nigellou Lawson. 

Trinny Woodall svetu nechtiac ukázala svojho muža v plnej paráde.
Zobraziť galériu (5)
Trinny Woodall svetu nechtiac ukázala svojho muža v plnej paráde.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Trinny Woodall
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu