Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najslávnejšia mama šoubiznisu v bikinách: FOTO, ktoré odrovná každého!

Kris Jenner Zobraziť galériu (9)
Kris Jenner (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Aká matka, také dcéry! Ženy z rodu Kardashian sú známe vo všetkých kútoch sveta. Pričinila sa o to mama celebritných krások - Kris Jenner (64). Tá je priam geniálnou manažérkou a vďaka jej rozhodnutiam a radám patria jej dcéry medzi najvplyvnejšie hviezdy súčasnosti a každá z nich žije život plný luxusu.

Dnes slávime Deň matiek. A pri tej príležitosti hovoria o ženách, ktoré im dali život, i mnohé celebrity. Svoju mamu prostredníctvom instagramu ospevovala i Kim Kardashian. Slávna kráska zverejnila jej fotografiu v bikinách, ktorá vznikla v čase, keď bola Kris Jenner už štvornásobnou matkou. A nielen množstvo fanúšikov, ale určite aj vy nám dáte za pravdu, že vyzerala fantasticky. 

Takto vyzerala Kris Jenner v bikinách už ako štvornásobná mamička.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerala Kris Jenner v bikinách už ako štvornásobná mamička.  (Zdroj: Instagram)

Kim si pre milovanú mamu pripravila aj poriadne zaujímavé prekvapenie. „Mám rada sentimentálne darčeky a bola som nadšená, keď som našla fotografa, ktorý fotiil svadbu mojich rodičov v roku 1978. Kúpila som foťák, ktorý vtedy používal aj fotky a dala som je vyrobiť špeciálny album, ” prezradila na instagrame Kim. Zároveň dodala, že mamu nadovšetko miluje a je pre ňu veľkým vzorom vo všetkom. Nuž, sama má štyri ratolesti, tak snáď sa aj ona raz dočká takéhoto krásneho vyznania. 

Kim Kardashian s mamou Kris a starou mamou.
Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian s mamou Kris a starou mamou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kris Jenner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu