Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Známy herec musel zmeniť imidž: Och, takto teraz vyzerá Pán Božský!

Chris Noth Zobraziť galériu (3)
Chris Noth (Zdroj: HBO)

LOS ANGELES - Spoznali by ste ho? Časy, keď bol Chris Noth (65) idolom nežného pohlavia, sú dávno preč. Od nakrúcania seriálu Sex v meste ubehli roky a tie sa podpísali na hercovom zovňajšku. Predstaviteľ Pána Božského dokonca v uplynulých dňoch podstúpil zmenu imidžu a pohľad na neho mnohé ženy šokoval.

Galéria: Chris Noth sa v priebehu rokov takto zmenil.
Seriál Sex v meste sa svojho času tešil obrovskej popularite. Z Pána Božského bola namäkko nielen seriálová Carrie Bradshaw, ale aj mnohé diváčky pri televíznych obrazovkách. Jeho predstaviteľ Chris Noth bol totiž veľmi šarmantný muž. 

Chris Noth ako Pán Božský.
Zobraziť galériu (3)
Chris Noth ako Pán Božský.  (Zdroj: HBO)

Pribúdajúce roky však nešetria nikoho. Ani slávne hviezdy. Aj Chris Noth by o tom vedel hovoriť svoje. Známy herec pribral a jeho vlasy a brada sú šedivé. 

V dôsledku koronavírusu a nevyhnutnej karantény musel Chris pristúpiť k radikálnej zmene účesu - vystrihal si vlasy celkom nakrátko. „Och nie! Kam zmizol tvoj sexepíl?” neskrývala sklamanie jedna z mnohých fanúšičiek. Našli sa však aj také, ktoré túto zmenu pochválili. Čo na aktuálny imidž Pána Božského hovoríte vy? 

Takto momentálne vyzerá Chris Noth.
Zobraziť galériu (3)
Takto momentálne vyzerá Chris Noth.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Chris Noth
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu