Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TRAPAS Pravej blondínky: Preboha, to ako má ten štít?!

Reese Witherspoon Zobraziť galériu (10)
Reese Witherspoon (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ako ozajstná blondínka! Aj takto by mnohí komentovali paparazzi zábery herečky Reese Witherspoon (44), ktorú sa bulvárnym fotografom podarilo zvečniť počas nakrúcania seriálu The Morning Show. Známa herečka sa síce na pľaci chránila, avšak štít akoby mala otočený naopak.

Reese Witherspoon sa do pamäte mnohých vryla najmä účinkovaním v romantickej komédii Pravá blondínka. Na konte však má účinkovanie aj vo viacerých úspešných filmoch a seriáloch. Obľúbený je napríklad počin The Morning Show, v ktorom sa okrem nej objavuje aj Jennifer Aniston. 

Talentované herečky sa pred kamerami stretli aj v uplynulých dňoch. Paparazzom sa podarilo zvečniť práve Reese, ktorá sa po pľaci pohybovala s ochranným štítom. Avšak čiernu obruč, ktorá ho má byť nasadená na hlave, mala herečka pri krku. 

Viacerí by si zrejme pri pohľade na zábery povedali, že slávna blondínka si vyrobila trapas a nasadila si štít opačne. Herci sa však pred koronavírusom chránia práve takýmto spôsobom, aby nebolo nutné im stále naprávať účes a mejkap. 

Reese Witherspoon odfotili paparazzi na pľaci. Pred koronavírusom sa chránila štítom, ktorý akoby mala otočený opačne.
Zobraziť galériu (10)
Reese Witherspoon odfotili paparazzi na pľaci. Pred koronavírusom sa chránila štítom, ktorý akoby mala otočený opačne.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Reese Witherspoon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu